10 Mayıs haftaya okullar tatil mi? Okullar 9 gün tatil olacak mı?

Ramazan Bayramına az bir zaman kala milyonlarca öğrenci ve öğretmen bayram haftasında okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Tam kapanmada yeniden düzenlenen mesai saatlerini ise çalışanlar yakından izliyor. 10 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi?

Ramazan Bayramı yaklaşırken tatil için heyecanlı bekleyiş başladı. Mayıs ayı içerisinde idrak edilecek olan Ramazan Bayramında mesai saatleri ve hangi günler tatil olduğu vatandaşların ve öğrencilerin merak ettiği konular arasında yer aldı.

10 MAYIS HAFTAYA OKULLAR TATİL Mİ?

Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan karar neticesinde yayımlanan genelge doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm personellerin 10-11 Mayıs tam gün, 12 Mayıs tarihinde ise yarım gün idari izinli sayılması ile Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı.

Öğretmenlerde kamu personelleri arasında yer aldığından bayram haftasında canlı ders olmayacak ve okullar tatil olacak.. Yani 10-14 Mayıs tarihlerinde canlı ders yapılmayacak.

10 Mayıs haftaya okullar tatil mi? Okullar 9 gün tatil olacak mı?

9 GÜN TATİL OLACAK MI?

Bu yıl Ramazan Bayramı’nın ilk günü 13 Mayıs 2021 Perşembe gününe denk geliyor. 14 Mayıs 2021 Cuma günü ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü devam edecek olan Ramazan Bayramı 3 gün sürüyor. Pazar günü ile birleştiğinde arefe günü öğleden sonra eklenince 4,5 günlük bir zaman dilimi yapıyor. Pazar günü dışında bayram tatilinde çalışanlar mesai gerçekleştiriyor.

Buna göre de Ramazan Bayramında 9 günlük bir tatil gerçekleşiyor.

10 Mayıs haftaya okullar tatil mi? Okullar 9 gün tatil olacak mı? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı tatil okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.