10 Mart Pazar İddaa tahminleri!

Ekibimiz 10 Mart Pazar günü için 3 banko İddaa tahminini sizin için hazırladı.

Ekibimiz 10 Mart Pazar günü için 3 banko İddaa tercihini öneriyor.

GÖZTEPE-KASIMPAŞA İDDAA TAHMİNİ

İstatistiklere bakınca Göztepe, Konya karşısında Beto’nun kurtardığı penaltıyla puanı kopardı denilebilir. Ancak gerçekte İzmir ekibi oldukça iyi maç çıkardı, galibiyeti kaçıran taraftı. Geri düştükleri müsabakada skora dengeyi getirmeyi başardılar. İki topları direkten döndü, net gollük bir atakları yan hakemin hatalı ofsayt kararıyla kesildi. Neticede 1 puana razı oldular. Bu sınavda cezalı olan savunmacı Kadu’dan yararlanamayacaklar. Kasımpaşa ise Trabzon karşısında skoru 2-0’dan 2-2’ye getirdi. Rakibin skoru bulduktan sonra kontrollü oynama çabası hataydı, bundan yararlanıp oyuna dengeyi getirdiler. Göztepe’ye direnemezler. İddaa kuponlarına 1 bahsi yazılır.

RİZESPOR-KAYSERİSPOR İDDAA TAHMİNİ

Rizespor son maçta Fenerbahçe’ye 3-2 yenildi. Maça damga vuran pozisyon, ofsaytta bulunan Serdar Aziz’e yapılan penaltıydı. Ancak müsabakada hakemin hatalı kararları da vardı. Saadane’nin Tolgay’a müdahalesi ve Azubuike’nin ceza sahasında topu elle indirdiği pozisyonlarda hakem penaltıları atladı. Kayserispor ise Beşiktaş maçının özellikle ikinci devresinde iyi oynadı. 3 puan isteyen taraflar ağları karşılıklı sarsar.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR İDDAA TAHMİNİ

Türkiye Kupası’nda olmayan, Avrupa’dan elenen Beşiktaş, ligde de şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. Ancak Şampiyonlar Ligi sırası anlamına gelen ikinci sıra da çok önemli. Beşiktaş’ın burası için ne kadar motive olabileceği soru işareti. Ayrıca Şenol Güneş, önümüzdeki sezondan itibaren yok. Futbolcuların bu duruma nasıl tepki göstereceği de meçhul. Konya’da ise sakatlanan Jahovic’in durumu belirsiz. Hücum hattında sıkıntı yaşayan konuk ekip de Makedor forvet de oynamazsa sorun büyür. Mevcut şartlar TGS 2-3 bahsi iddaa için güzel seçim.

10 Mart Pazar İddaa tahminleri! ile ilgili etiketler İddaa İddaa tahminleri
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.