10 Mart Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölümde Mehdi izleyiciyi çileden çıkarıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölümü bu akşam TV8'de yayınlanacak. Bu akşamki yeni son bölümü izleyenler ise adeta çilede çıkacak. İçinden mafya çıkan Mehdi'nin halinde, tavrında yaşanan değişiklik Zeynep ve Benal'le olan ilişkisine de yansıyor. Tıpkı Zeynep gibi Benal'in de üstüne kapı kilitleyen Mehdi aldığı kararlarla Zeynep'in dünyasına bir şekilde dahil olmaya çalışıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölümü 10 Mart 2021 Çarşamba akşamı ekrana gelecek. İzleyiciyi birkaç bölüm öncesine götürecek olan yeni bölümde öyle bir sahne var ki kriz yaratacak. İbrahim Çelikkol'un Mehdi, Demet Özdemir'in Zeynep, Engin Öztürk'ün rol aldığı dizide bu akşam neler yaşanacak?

Çok ilginç şeyler oluyor Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde! Fazlasıyla ironik! 1

Benal, çocuğuna karşı en büyük tehdit olarak gördüğü Mehdi karşısında çaresiz. Mehdi, Benal'in kucağından çocuğu alıp kendisini odaya kilitliyor. Tıpkı bir zamanlar Zeynep'e yaptığı gibi.

Çok ilginç şeyler oluyor Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde! Fazlasıyla ironik! 2

Önceleri Mehdi ile evlendiği için Zeynep'i deli gibi kıskanan Benal, Zeynep'ten başka sığınacak bir dal bulamadıyor.

Odada kilitli kalan Benal'i kurtaracak tek kişi ise Zeynep. Durumu öğrenen Zeynep'in odanın kapısı kırdığı sahne dizinin 35. bölüm fragmanında yer almıştı.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölüm izlemek isteyenler için diziye ait detaylar...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 35. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

10 Mart Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölümde Mehdi izleyiciyi çileden çıkarıyor! ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir doğduğun ev kaderindir 35. bölüm tek parça doğduğun ev kaderindir 35. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.