10 kişi maçı tamamlayan Alanyaspor Avrupa aşkına! Gaziantep FK'yı 3-0 yendiler

Süper Lig'in 37. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Avrupa şansını son haftaya bırakan Akdeniz ekibinin gollerini, Famara, Eduardo ve Candeias kaydetti. Alanyaspor'da 54. dakikada Cristian Borja kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırladı. Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 59. dakikada Famara, 89'da Wilson Eduardo ve 90'da Candeias kaydetti. Bu sonucun ardından Alanyaspor, Başakşehir'in deplasmanda puan kaybetmesi sonrasında Avrupa şansını son haftaya bırakmış oldu. Alanyaspor puanını 61'e yükseltirken, Gaziantep 43 puanda kaldı.

10 kişi maçı tamamlayan Alanyaspor Avrupa aşkına! Gaziantep FK'yı 3-0 yendiler ile ilgili etiketler Alanyaspor Gaziantep FK Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.