10 katlı otelin terasındaki cam, bir gencin kafasına düştü

Şişli’de 10 katlı bir otelin terasındaki sürgülü cam, yoldan geçen bir gencin kafasına düştü. Kanlar içinde kalan gence olay yerinde bulunan vatandaşlar tampon yaptı. Talihsiz genç, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şişli Cumhuriyet Caddesi 95 numarada bulunan 10 katlı bir otelin terasındaki sürgülü cam bilinmeyen bir nedenle düştü. Edinilen bilgiye göre, cam o sırada otelin önünden geçen bir gencin kafasına düştü. Neye uğradığını şaşıran genç yere yığıldı.

10 katlı otelin terasındaki cam, bir gencin kafasına düştü

Genci gören çevredeki vatandaşlar, ambulansa haber verdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken genç, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çevredeki temizlik görevlisi ise gencin kafasına tampon yaptığını ve nabzının attığını söyledi.

“AMBULANS GELENE KADAR ÖLMESİN DİYE TAMPON YAPTIM”

Olay anında temizlik yaptıklarını söyleyen temizlik görevlisi Savaş Koşu, “O sırada temizlik yapıyorduk. Bir anda pat diye ses geldi. O sırada gördüğünüz büyük cam kafasına düştü. Yan düştü ben de koşarak camı üzerinden aldım. Kafasını kolumun altına aldığımda kan fışkırıyordu. Cebimdeki peçetelerle alnına tampon yaptım. Ambulans gelene kadar ölmesin diye tampon yaptım. Göz bebeklerine baktığımda gözleri geri dönmüştü. Ben öldü zannettim. Daha sonra nabzını yokladım atıyordu. Daha sonra ambulans geldi kaldırdılar. 23 yaşlarında genç bir çocuktu” diye konuştu.

İHA

 

10 katlı otelin terasındaki cam, bir gencin kafasına düştü ile ilgili etiketler Şişli otel cam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.