10 Kasım MasterChef Hangi Takım Kazandı? Menüde Atatürk'ün Sevdiği Yemekler Var!

tv8 yarışması MasterChef 10 Kasım akşamı Atatürk'ün sevdiği yemekleri menüsüne taşıdı. Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları bu özel günde özel bir menüyle tezgah başına geçti. Peki 10 Kasım MasterChef hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye 2022'de ikinci takım oyunu oynandı. Ancak bu akşamki oyun farklıydı. Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği yemekler menüdeydi. Peki 10 Kasım MasterChef hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

10 KASIM MASTERCHEF HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ilk takım oyununu Mavi takım kazanmış ve eleme adayları kırmızı takımdan çıkmıştı. Haftanın ikinci takım oyunu öncesi tüm yarışmacılar Atatürk'ü Dolmabahçe Sarayı'nda ziyaret etti. Atatürk'ün sevdiği yemekleri yapmaya çalışan şef adayları kıran kırana mücadeleye girişti.

ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ YEMEKLER...

Fava
SElanik usulü ıspanaklı börek
Karnıyarık
Etli bamya
Etsiz kuru fasulye
Pilav
İrmik Helvası

MEHMET ŞEF'TEN SÜRPRİZ VAR!

MasterChef'te son 12'ye kalan yarışmacılar tezgah başına geçmeden önce Atatürk'e sevgi ve saygısını gösteren şiirler okudu, konuşmalar yaptı. Mehmet Yalçınkaya ise, Atatürk'ün son aşçısı Mehmet Usta'yı ördüğünü söyledi.

ELEME ADAYLARI

İki takımın da yemekleri tadıldı ve başa baş mücadelenin kazananı kırmızı takım oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı.

ELEME ADAYLARI

İlk eleme adayları kırmızı takımdan Burak Revanbahş ve Barış olmuştu.

10 Kasım MasterChef Hangi Takım Kazandı? Menüde Atatürk'ün Sevdiği Yemekler Var! ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.