10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri! Nerede yapılacak? Beşiktaş ve Dolmabahçe etkinlikleri!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıldönümünde ülke genelinde çeşitli etkinliklerle anma törenleri gerçekleştirilecek. 10 Kasım saat 09.05'de hayata gözlerini yuman Atatürk saygı, sevgi ve özlemle anılacak. Birçok kişi etkinliklerin nerede ve kaçta yapılacağını merakla araştırmaya başladı. İşte, 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri! Nerede yapılacak? Beşiktaş ve Dolmabahçe etkinlikleri! Detaylar haberimizde...

Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında saat 09.05'de yaşamını yitirdi. Ulu önder için ölümünün 81. yılında anma törenleri gerçekleştirilecek. Vatandaşlar katılmak için, etkinliklerin kaçta başlayacağını araştırmaya devam ediyor. İşte, 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri! Nerede yapılacak? Beşiktaş ve Dolmabahçe etkinlikleri! Detaylar haberimizde...

10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri! Nerede yapılacak? Beşiktaş ve Dolmabahçe etkinlikleri!

BEŞİKTAŞ VE DOLMABAHÇE ETKİNLİKLERİ!

Beşiktaş Belediyesi Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 81.yıl dönümünde Beşiktaş ve Dolmabahçe’de gün boyu düzenlenecek etkinliklerle anacak.
Beşiktaş Belediyesi Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 81.yıl dönümünde Beşiktaş ve Dolmabahçe’de gün boyu düzenlenecek etkinliklerle anacak.

Beşiktaş’ın dört bir yanı Atatürk görselleri ile donatılırken #9u5geçeDolmabahçede etiketi ile vatandaşlar Dolmabahçe’ye davet edildi.

Saatler 09.05’i gösterdiğinde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ata’nın Dolmabahçe Sarayı’nda son nefesini verdiği yatağının başında hazır bulunarak resmi anma törenine katılacak.

Ülkemizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıl dönümünde Beşiktaş Belediyesi, Atamızı Beşiktaş ve Dolmabahçe’de düzenlenen etkinliklerle anacak. Saatler 09.05’i gösterdiğinde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Atamızın son nefesini verdiği yatağının başında hazır bulunarak Dolmabahçe’de olacak.

Tüm gün boyu Beşiktaş’tan Dolmabahçe’ye uzanan ağaçlı yol boyunca Atamızın kendi sesinden özel dinletiler gerçekleşecek. Beşiktaş Barbaros meydanı ve Dolmabahçe’de kurulacak dev platformlarda, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu TRT ile birlikte Beşiktaş Belediyesi arşivinden özel Atatürk görüntüleri yayınlanacak.

Akşam saatlerindeyse Barbaros Meydanı’nda 10 Kasım’a özel ışık hüzmesi tüm gece boyunca Beşiktaş’tan İstanbul’u aydınlatacak. Gün boyu sürecek etkinliklere Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da katılacak.

Etkinlik saat 09.00'da başlayacaktır.

10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri! Nerede yapılacak? Beşiktaş ve Dolmabahçe etkinlikleri! ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk 2019 Atatürk 10 Kasım etkinlik anma etkinlikleri anma töreni anma programları anma programı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.