10 ili vuran deprem bölgesinde son durum!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Türkiye’nin 10 ilini derinden etkileyen deprem felaketinin yansımaları ile bölgedeki son durumu, İskenderun Limanı'nda deprem sonrasında devrilen konteynerlerde çıkan yangını, Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun deprem provokasyonunu, deprem sonrası acil ihtiyaç malzemelerinde fahiş fiyat artışları yapan fırsatçıları ve sosyal medyada Selman Altunbaş'ın enkaz altındaki depremzedelerle dalga geçtiği skandal ifadelerini masaya yatırdı.

‘’YÜZYILIN EN BÜYÜK FELAKETİNİ YAŞADIK’’

Bozkurt, ’’Yüzyılın en büyük felaketini yaşadık. Artçı olarak değil, ayrı depremler yaşandı. Böyle bir şey ilk defa görüldü. Tarihin en büyük felaketlerinden biri. Doğu Anadolu fay hattı üzerinde en çok Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya'da çok sıkıntılı durumlar mevcut. Samsun'a kadar etkisi olan bir depremdi. Adana'da dikey mimariden dolayı 1 sene önce yapılan binalar kağıt gibi aşağı indi. Yerin üstüne çok yakın, 7 kilometrede gerçekleşmesi büyük yıkım yarattı. Bu deprem, hiçbir devletin kolay kolay anında reaksiyon göstereceği bir felaket değil.’’ ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

10 ili vuran deprem bölgesinde son durum! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Kahramanmaraş AFAD Adıyaman Hatay deprem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.