10 gündür kayıp olan Yörük kızı Müslüme'den acı haber: Cansız bedeni bulundu!

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 gün önce kaybolan 2,5 yaşındaki Müslüme'den kahreden haber geldi. Yörük kızı Müslüme'nin cansız bedeni olay yerinden 7 kilometre uzaklıkta bulundu.

Mersin'in Gülnar ilçesinde konar göçer olarak yaşayan Yörük bir ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme çadırlarının önünde oynarken 10 gün önce kaybolmuştu. 

OLAY YERİNDEN 7 KİLOMETRE UZAKLIKTA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

O bölgede yaşayan vatandaşların da desteğiyle ekipler tarafından Müslümeyi arama çalışmalarının 10. gününde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, Müslüme'nin cansız bedenine ulaşıldı.

VATANDAŞLAR ARAMA ÇALIŞMALARI İÇİN SEFERBER OLMUŞTU

Çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler, Müslüme'nin kaybolduğu bölgedeki kanyonda sarp ve dik yamaçlara, kuyulara halatlarla inerek, tarama yapmış, neredeyse her taşın ve ağacın altı didik didik aranmıştı. Müslüme'nin bulunması için bugün de arama- kurtarma ve kadavra köpekleri, dron, uçak, 200 kişilik personel ve 100 gönüllünün desteğiyle arama çalışmaları devam etti.

Müslüme'nin yakınları, acı haberin ardından gözyaşı döktü. Ekiplerin bölge ve ceset üzerindeki incelemesi sürüyor. 

 

 

10 gündür kayıp olan Yörük kızı Müslüme'den acı haber: Cansız bedeni bulundu! ile ilgili etiketler kayıp Mersin Gülnar Müslüme yörük
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.