10 gün içinde 24 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, 'Terörle mücadele faaliyetlerine; başta Irak Kuzeyi olmak üzere yurt içinde ve dışında aralıksız ve taarruz anlayışıyla devam edilmektedir. İcra edilen başarılı operasyonlar neticesinde son 10 gün içerisinde 24 terörist etkisiz hale getirilmiştir' denildi.

Milli Savunma Bakanlığı terörle mücadele kapsamında devam eden operasyonlarda son 10 gün içinde 24 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

MSB açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Uluslararası hukuku açıkça ihlal eden ve doğrudan sivilleri hedef alarak savaş suçu işleyen Ermenistan'ı şiddetle kınadığımızı tekrar belirtmek istiyoruz. Tüm imkânlarımızla, halkını ve toprak bütünlüğünü korumak için meşru müdafaa hakkını kullanan, kendi öz topraklarını geri kazanma mücadelesi veren Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da yanında olacağımızı bir kez daha vurguluyoruz.

"Libya Libyalılarındır" yaklaşımıyla, askeri eğitim, yardım ve danışmanlık faaliyetlerine ve Milli Mutabakat Hükümeti'ne desteğe devam edeceğiz.

10 gün içinde 24 terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı PKK terörist terör operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.