10 bin asker kaçtı, Kim Kardashian cepheye!

Ermeni kökenli ABD vatandaşı Kim Kardashian'ın 'Dua ediyorum' dediği Ermenistan ordusundan firar eden asker sayısı 10 bini geçti. Haberi duyuran Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bunun Ermenistan'ın itirafı olduğunu söyledi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirdi.

Aliyev ulusa sesleniş konuşmasında, "Ermenistan ordusundan firar eden asker sayısı 10 bini geçti. Bu sayıyı onlar kendileri itiraf etti." dedi.

KARDASHIAN DUA EDİYORDU...

Ermenistan'ın bu itirafı akıllara Ermeni kökenli ABD vatandaşı Kim Kardashian'ın sözlerini getirdi. Ermenistan askerleri için dua ettiğini söyleyen Kardashian'a sosyal medyada 'Cepheye git' çağrısında bulunuldu.

"Karabağ’ı korumak için hayatlarını tehlikeye atan cesur erkek ve kadınlar için dua ediyoruz" açıklamasında bulunmuş ve Türkiye hakkında da küstah ifadeler kullanmıştı.

"Türkiye silah ve savaşçı göndermemesi konusunda uyarılmalı" diyen Kardashian, Ermenistan’ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu savunmuştu.

 

10 bin asker kaçtı, Kim Kardashian cepheye! ile ilgili etiketler Ermenistan Kim Kardashian Azerbaycan asker firar İlham Aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.