10 Ağustos FOX TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var?

10 Ağustos FOX TV yayın akışı! Yaz aylarında en yüksek sıcaklık seviyesinin yaşanması nedeniyle evde geçirilen saatlerde artış göze çarpıyor. İşte 10 Ağustos FOX TV yayın akışını haberimizde bulabilirsiniz...

10 Ağustos FOX TV yayın akışı! Yaz aylarında en yüksek sıcaklık seviyesinin yaşanması nedeniyle evde geçirilen saatlerde artış göze çarpıyor. Kanalların gün içinde yayın akışında bulunan dizi ve programlar izleyiciler tarafından takip ediliyor. Bugün hangi diziler var? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte 10 Ağustos FOX TV yayın akışını haberimizde bulabilirsiniz...

08:00

Çalar Saat 

10:45

Yasak Elma

13:00

Şevkat Yerimdar

16:00

Yaparsın Aşkım

19.00

FOX Ana Haber Canlı

20:00

Çalgı Çengi

 FOX TV HAKKINDA

24 Şubat 2007 tarihinde News Corporation şirketinin sahibi Rupert Murdoch tarafından kurulan Fox TV, Türkiye’de de yayın yapmakta olan bir televizyon kanalıdır.

İhlas Holding’in yayın kuruluşlarından biri olan TGRT’nin yayın ve isim haklarını devretmesi ile yayıncılık hayatına başlayan kanalık dili Türkçe’dir. 2013 yılı itibariyle ‘’Ailemizin Ekran’’ sloganı ile hedef kitlesine seslenen Fox Tv’nin genel merkezi Zeytinburnu’da yer almaktadır.

Tüm türkiye’de normal anten üzerinden izlenebilmekte olan kanalın kardeş kanalları Fox Life, Fox Crime ve Fox Sports gibi uzantılara sahiptir.

Teledünya üzerinde 29. Kanal tarafından gösterilmekte olan Fox’un 16:9 resim formatı ile yayınlanmakta olduğu bilinmektedir. Kanalın eski adı TGRT’dir.

10 Ağustos FOX TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? ile ilgili etiketler Fox TV 10 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.