10 11 12 Mayıs okullar tatil mi? Pazartesi Salı özel okullar tatil mi, uzaktan eğitim var mı?

Ramazan Bayramı yaklaşırken daha önceden alınan karar doğrultusunda 10 11 12 Mayıs okullar tatil mi sorusunun cevabı merak edildi. Öğrenciler ve öğretmenler de 10 Mayıs Pazartesi ve 11 Mayıs Salı uzaktan eğitim var mı sorusuna yanıt aradı. Peki, 10 11 12 Mayıs özel okullar tatil mi?

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile öğretmenler ve öğrenciler 10 11 12 Mayıs tarihlerinde okulların son durumlarını merak etmeye başladılar. Resmi tatilin tam olarak hangi günde başlayacağını sorgulayan öğrenciler okullardaki uzaktan eğitim konusunda da son bilgileri araştırmanın yoluna gitti.

10 11 12 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ?

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü tarafından daha önceden yayımlanan bildiride kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 10 ve 11 Mayıs'ta tam, 12 Mayıs'ta ise yarım gün idari izinli sayılmasına karar verilmişti.

10 11 12 Mayıs okullar tatil mi? Pazartesi Salı özel okullar tatil mi, uzaktan eğitim var mı?

Bu tarihlerde öğretmenlerin de idari izinli sayılması sebebiyle okullardaki uzaktan eğitime ara verileceği kesinleşti. Yani 10 11 12 Mayıs tarihlerinde uzaktan eğitim tatil olacak. Bakanlığa bağlı tüm resmi ve özel okullar, 10-11-12 Mayıs'ta tatil olacak.

Tüm genel idari izinlerde olduğu gibi bu idari izinde de okul yöneticileri ve öğretmenler, üzerlerinde bulunan ders görevlerini yapmış sayılarak, karşılığında ek ders ücretinden yararlandırılacak.

 

10 11 12 Mayıs okullar tatil mi? Pazartesi Salı özel okullar tatil mi, uzaktan eğitim var mı? ile ilgili etiketler tatil okullar uzaktan eğitim özel okullar okullar tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.