1 Temmuz gece kulüpleri açık mı? 2021 Gece kulüpleri ne zaman açılacak?

1 Temmuz 2021 gece kulüpleri açık mı sorusu İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge sonrasında işletme sahipleri tarafından merak edildi. Peki, 1 Temmuz gece kulüpleri ne zaman açılacak?

İçişleri Bakanlığı tarafından 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren kademeli normalleşme tedbirleri kapsamında gece kulüpleri, eğlence mekanları ve müzik yayınları konusunda yeni açıklamalar geldi.

İşletme sahipleri de yayınlanan yeni genelge doğrultusunda uyacakları kuralları yeniden gözden geçirmeye başladı. Kabine toplantısı sonrasında alınan kararlar İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme tedbirleri genelgesi doğrultusunda kamuoyu ile paylaşıldı.

GECE KULÜPLERİ AÇIK MI, YASAK KALKTI MI?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan 1 Temmuz 2021 genelgesinde,

• Halihazırda konaklama tesislerinde saat 22.00’de, diğer yerlerde ise saat 21.00’de sona eren müzik yayınları (canlı icra edilenler de dahil), bu konuda yeni bir karar alınıncaya kadar 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren saat 24.00’e kadar yapılabilecektir.

• Konaklama tesislerinin açık veya kapalı alanlarında düzenlenecek olan eğlence ve etkinliklerde, fiziki mesafe kuralının yanı sıra faaliyet konusuna göre Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan diğer usul ve esaslara uyulması sağlanacaktır.

1 Temmuz gece kulüpleri açık mı? 2021 Gece kulüpleri ne zaman açılacak? ile ilgili etiketler 1 Temmuz Gece Kulüpleri yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.