1 tane yetmedi, 3 farklı gelinlik giydi! Fahriye Evcen görenleri büyüledi...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit dün akşam evlendi. Binlerce insanın kilitlendiği düğünde Fahriye 3 farklı gelinlik giydi!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerinin ardından Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan düğün ile evlendi.

Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Murat Boz, Aslı Enver, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalioğlu gibi birçok ünlünün katıldığı düğünde Fahriye Evcen 3 farklı gelinlik giydi!

Oyuncu düğüne girişi için ince askılı, göğüsünden robaya kadar taş detaylı gelinlik tercih ederken, bu gelinlik Neslihan Atagül'ün kendi düğününde giydiği gelinliğe benzetildi.

Ayuouyo

Fahriye Evcen'in düğününde giydiği 3 gelinlik de Raşit Bağzıbağlı imzası taşıyor. Üç farklı gelinlik giyerken, Özçivit ise Derviş Bağzıbağlı imzası taşıyan damatlığı tercih etti.

İki gelinliğe de dikkatli baktığınızda; dantelinden güpürlerine kadar aynı olduğuna dikkat edebilirsiniz. Özellikle de ince askılı, göğüs kulbuna dikkat.

uAoyuAyu

2. GELİNLİK VE İLK DANS

Düğünde birden fazla kostüm giyen tek Fahriye Evcen değildi. Burak Özçivit de aynı eşi gibi ilk dans için farklı bir damatlık giyerken, Evcen saten, straplez yaka gelinlik tercih etti.

İkilinin ilk dans için bir hayli çalıştığı dikkatlerden kaçmazken, Fahriye Evcen'in gelinliğinin arkasındaki fiyonk detayı ilgi odağı oldu.

uyoyoy

3. GELİNLİK AFTER PARTY'DE ORTAYA ÇIKTI

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde 3 gelinklik sürprizi ise, nikah sonrası eğlencede ortaya çıktı.

1 tane yetmedi, 3 farklı gelinlik giydi! Fahriye Evcen görenleri büyüledi... ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit gelinlik 3 tane
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.