1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor?

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! Pandemi ile geçen bir yılın ardından yeni yılda ne gibi gelişmelerin yaşanacağı merak ediliyor. İş, aşk ve sağlık gibi konularda neler yaşanacak sizler için 12 burcu derledik. Peki, 2021 aşk burcunuz ne diyor?

Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde 12 burcu gözlemledik ve yeni yılda onları neler bekliyor derledik. Pandemi ile geçen zorlu bir yılın ardından önüüzdeki sene neler olacak araştırılmaya başlandı. Peki, 2021 aşk burcunuz ne diyor?

2021 burç yorumları

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor?

Koç burcu

2021 yılında koç burcu olanları bekleyen iyi bir şans ayaklarına kadar gelecek. Olumlu ve pozitif bir şekilde başlayacakları 2021 yılı için koç burcu olanlar kariyer başarısı ile devam edecekler. Güzel geçirecekleri yeni yılda aşk hayatlarında da şansları yaver gidecek. Temmuz ile Eylül aylarında iş acısından sorumlulukları yoğunlaşabilir.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 2

Boğa Burcu

2021 yılında boğa burcu olanlar Ocak ayında yıla biraz yavaş başlayabilir. birileri sizi engelliyor gibi hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, motive olacağınız bazı günler de olacaktır. Ancak, dönem ilerledikçe, kariyerinizin büyümesi ve genişlemesi oldukça hızlı olacaktır. Bazı konularda kendinizi daha güvende ve hevesli hissedeceksiniz. Sıra dışı şeyleri yaptığınız bir yıl içinde olacaksınız!

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 3

İkizler Burcu

2021 yılında ikizler burcunu istediklerini gerçekleştirebilecekleri bir yıl bekliyor. Kendinize güveninizin artacağı bir yıl olacak. Yurt dışı gibi konularda bazı engellenmeler yaşadığınız düşünebilir ya da yeteri kadar cesur olmayabilirsiniz. Aklınızda olmasa bile eğitime dair bir şeyler geliştirmek yıl içinde planlarınız dahilinde olsun.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 4

Yengeç Burcu

2021 yılında yengeç burçlarının parasal anlamda bol ve bereketli geçireceği bir yıl onları bekliyor. Jüpiter ve Satürn sizlerin gelir kaynaklarınızı temsil eden sekizinci eve giriş yapması ile güçleneceğiniz ve parasal anlamda zengin bir döneme gireceğinizi gösteriyor. Aşk hayatınızdan beklediğiniz gibi bir karşılık alamayabilirsiniz. Geçmişten gelen arkadaşlıklarınız yeni bir forma girebilir.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 5

Aslan Burcu

2021 yılında aslan burçlarının daha çok sosyal çevreleri ile etkinlikler yapması onlara iyi gelecek. Bu yıl özellikle Özellikle evliliğiniz ya da ilişkilerinizde geçmişe daha kolay mazi diyeceğiniz bir dönem başlayacak. Bu yıl, aşk hayatlarında veya evliliklerinde bir değişiklik olacağı öngörülebilir. Ama bu sizin kalbinizi yerinden çıkartacak kadar heyecan verici olacaktır.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 6

Başak Burcu

2021 yılında başarılı olacağınız bir yıl sizi bekliyor. Planladığınız ve yapmak istediklerinizi yapabileceğiniz bir yıl sizleri bekliyor. 2021'de Başaklar için aşk ve evlilik konuları ön planda olacak. Evliler eşine daha çok bağlanırken, bekarlar ilişkiye başlayabilirler. Bu yıl sizler için çok fazla romantizm ve tutku var diyebiliriz. Bu yıl etrafınızdaki insanlar sizden gerçekten etkilenecek. Siz de bunu hissedeceksiniz. Bunun yanı sıra birçok romantik anlar biriktireceksiniz.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 7

Terazi Burcu

2021 yılında terazi burcunun yeni arkadaşlıklar dostluklar keşfedeceğiniz bir yıl olacak. En çok bu bağlamda dersler çıkaracağınız ve yeni şeyler öğreneceğiniz gözüküyor. Güzel haberler, yeni gelişmeler yaşayacaksınız ve bu haberler sizi canlı tutacak. Kariyer anlamında önemli kararlar ve meseleler ile bazı yol ayrımlarına gitmek durumunda kalabilirsiniz. Evinizde huzuru ve refahı bulacaksınız. İlişkiler anlamında da aşk ile tanışabilirsiniz, sevgi dolu birliktelikler yaşanabilir veya evlilikle taçlanabilir hatta hayatınızı bir çocuk ile şenlendirebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler anlamında yaralarınızı sarmak için bazı adımlar atabilirsiniz.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 8

Akrep Burcu

2021 yılında akrep burcu olanlar zihinsel olarak son derece yoğun ve dolu olan algılarınızı kontrol edip, her şeyin olacağına varacağına karşı bir farkındalık yaşayacaksınız. İlgi odağı olmayı çok seven biri değilsiniz. Daha arka planda işleri yoluna koymayı seviyorsunuz. Eylül ayında Venüs burcunuzda. İlişkilerde parlayacaksınız! Venüs burcunuza girdiğinde kendinizi daha iyi ve rahat hissedeceğiniz bir dönemde başlıyor.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 9

Yay Burcu

2021 yılında yay burcu olanları daha verimli bir yıl beklemekte. Daha çok kendinize vakit ayıracağınız bir yıl olacak. Kim olmak istediğinizi ve kendinizi nerede gördüğünüzü iyi irdeledikten, hedefinizi gözden geçirdikten sonra değişime ayak uydurarak, yeni bir kişiliğe bürüneceksiniz. Bu yıl idealinizdeki kişiye dönüşebilirsiniz.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 10

Oğlak Burcu

2021 yılında oğlak burcu olanları 13 Ocak’ta Oğlak burcundaki bu yeni ay sizlerin yeni bir döneme başlamanız ve aklınızda hiçbir soru işaretinin kalmamasına yardımcı olacak. Hem ilişkinizde hem sağlığınız hem de iş hayatınızda son iki yıl büyük değişimler sizleri içerisine çekti. Sizler bunu kimi zaman kontrol edemez bir noktada sadece izlediniz.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 11

Kova Burcu

Ay düğümleri 5 ve 11. evde, Jüpiter’in tüm yıl Kova burcunda olması zaten size şans bereket ve bolluk getirecek. Aslında sistem bir yerden sizi büyütürken bir yerden daraltacak. Sanki bir çekiştirme yaşanacak ve siz yerinizi bulacaksınız gibi düşünün. Hem kariyer hem de ilişkilerinizde önemli bir sürecin sapağında olduğunuzu söyleyebiliriz. Sevmek veya sevilmek, keyif almak, çocuk sahibi olmak ya da kazanmak sizler için çok önemli olacak. Sevgisizlik sizi önemli bir test sürecinden geçirebilir. Evliyseniz bu bağlamda bazı konularda sınanabilirsiniz.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? - Resim : 12

Balık Burcu

2021 yılında balık burcu olanları yeni yılda çok da özgür olacakları bir yıl geçirecek. Yılın başında, yönetici gezegeniniz Jüpiter sizlerin 11. evinizde hareket edecek. Satürn ve Jüpiter'in birleşiminin istikrarlı bir ilerleme getirmesi muhtemel olduğundan, zayıflatılmış olsa da, cesaret verici olabilir. Parasal anlamda oldukça yorulduğunuz bir dönemi geride bıraktınız. Bu yıl içindeki en etkileyici zaman 13 Mart ve 21 Eylül zamanları olacak! Hayatınızda ilişkilerinizde ve yeni şeylere başlamak bağlamında 13 Mart başlatıcı özelliklere sahip olacak. Eğer bu dönemde istediğiniz verimi alamazsanız 21 Eylüle kadar sabırlı olmayı seçmelisiniz.

1 Ocak 2021 günlük burç yorumları! 2021 aşk burcunuz ne diyor? ile ilgili etiketler 2021 burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.