1 Nisan'da yapılacak en güzel şakalar! Evden yapılabilecek şakalar!

1 Nisan'da yapılacak en güzel şakalar! Her sene heyecanla beklenen 1 Nisan, bu yıl çarşamba gününe denk geliyor. Koronavirüs nedeniyle evlerinde vakit geçiren vatandaşlar sevdiklerini mutlu etmek amacıyla en komik ve yaratıcı 1 Nisan şakalarını araştırmaya başladı. İşte 1 Nisan'da yapılacak en güzel şakalar! En komik ve yaratıcı 1 Nisan şakalarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

1 Nisan'da yapılacak en güzel şakalar! Bugün tarihler 1 Nisan tarihini gösteriyor. Her yıl Nisan ayının ilk gününde kutlanan bu günde, çeşitli şakalar ve muziplikler yaparak eğlenceli dakikalar yaşanıyor. Koronavirüs nedeniyle evlerinde vakit geçiren vatandaşlar sevdiklerini mutlu etmek amacıyla en komik ve yaratıcı 1 Nisan şakalarını araştırmaya başladı. İşte 1 Nisan'da yapılacak en güzel şakalar! En komik ve yaratıcı 1 Nisan şakalarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

EN YARATICI 1 NİSAN ŞAKALARI

Kurban olarak seçtiğiniz iş arkadaşınızın oturduğu koltuğun altına hava korna bağlayın, ya da koltuğa Japon yapıştırıcısı da sürebilirsiniz. Tercih sizin!

Sevdiği bir ünlü, eski bir arkadaş ya da bir çizgi film karakterinin ismini, yakınınızın telefonuna kendi numaranızla kaydedebilirsiniz. Böylece 1 Nisan günü sabah erken saatlerde onu arayıp ya da mesaj atıp aklını karıştırabilirsiniz.

Fare ya da yılan gibi hayvanlardan korkan tanıdıklarınız için, bu hayvanların oyuncağını bulup arkadaşlarınıza ufak çaplı bir kriz yaşatabilirsiniz.

Kız arkadaşınızın saç rengine uygun bir postiş bulun ve onun en değerli parçasını kesmiş gibi yapın.

Halının haltına pıt pıt paketleme malzemesinden koymak çok etkileyici bir zeka ürünü.

1 nisan şakası

Buluşma yerine arkadaşınızdan önce gelerek vurulma şakasıyla korkudan aklını başından alabilirsiniz.

Yine bir hayata küstürme şakası daha! Bulabileceğiniz herhangi bir iştah açan tatlının için bir şırınga yardımıyla mayonezle doldurun!

Kola kutusunun içine gazoz doldurduktan sonra soya sosunu, kola rengini alana kadar doldurabilir, böylece kurbanınızı yanıltabilirsiniz.

Bulaşık süngerlerini çikolatalı sosla kaplayıp, yılın hayal kırıklığı şakasını deneyin!

Kendi kafanızın fotoğrafını bir fotoğraf kağıdına bastırarak tercihen içinde turşu suyu olan bir kavanoza koyup bir süre ev arkadaşınızın telefonlarını açmayın. Kalp rahatsızlığı olan dostlarınıza yapmamanızı tavsiye ederiz.

Kola şişesi içine kahverengi jöle koyup kesilip yenilebilen bir kola şişesi de denemek mümkün.

Tuvalet kağıdını bir saç kurutma makinesinin ucuna bağlayarak kapının arkasında bekleyen hedefinizi tam 12'den vurabilirsiniz.

Ev arkadaşınızın, şampuanı ya da diş macununa gıda boyası koyarak sabah sabah unutamayacağı bir şaka yapabilirsiniz.

Arkadaşınızın, sevgilisinin ya da eşinin cep telefonu hissettirmeden alınır ve arkadaşa ayrılık mesajı atılır. Sonra yaşanan gerilim ve dram dolu dakikalar gülerek izlenir.

1 Nisan'da yapılacak en güzel şakalar! Evden yapılabilecek şakalar! ile ilgili etiketler Nisan Koronavirüs şaka 1 nisan komik eğlence
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.