'1 Nisan'a kadar maçlar seyircisiz oynanacak'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Son yaptığımız toplantıda şu sonuca vardık, 1 Nisan'a kadar seyircili oynatma şansımız yok. 1 Nisan'da değerlendireceğiz ve Sağlık Bakanlığı ile birlikte karar vereceğiz." açıklamasında bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gündemle ilgili konular hakkında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Özdemir, 1 Nisan'a kadar maçların seyircisiz oynanmaya devam edeceğini ifade ederken sonraki süreçte Sağlık Bakanlığı ile bir karar verileceğini belirtti.

"1 NİSAN'DA DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Nihat Özdemir'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle;

Son yaptığımız toplantıda şu sonuca vardık, 1 Nisan'a kadar seyircili oynatma şansımız yok. 1 Nisan'da değerlendireceğiz ve Sağlık Bakanlığı ile birlikte karar vereceğiz. Şimdi hedefimiz, kalan 17 haftayı da sağlıklı bir şekilde tamamlayarak 16 Mayıs'ta bütün liglerimizi bitirmek istiyoruz. Bundan dolayı tüm kulüp başkanlarıma, teknik direktörlerime ve sahada ter döken futbolcu kardeşlerime candan teşekkür ediyorum.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş 51 puanla zirve yarışında. Bu durum en son 28 sene önce görüldü. Fakat şunu bunu şikayet ediyorlar. Bizim hedefimiz, kalan maçları tamamlayarak 16 Mayıs'ta tüm ligleri bitirmek.

2021-2022 sezonunun yayın hakları da beIN SPORTS'ta olacak. 2022 yılından itibaren 5 yıllık yeni ihale yapmamız gerekiyor. Bu yıl bitmeden ihaleyi sonlandırmamız lazım. Ben beIN SPORTS ile devam etmek isterim.

'1 Nisan'a kadar maçlar seyircisiz oynanacak' ile ilgili etiketler TFF Nihat Özdemir Türkiye Futbol Federasyonu seyircili maç seyircisiz oynama
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.