1 Nisan Dolar bugün ne kadar? Dolar-Euro kuru ne kadar?

1 Nisan Dolar bugun ne kadar? Ekonomiyle yakından veya uzaktan ilgili herkesin dilindeki soru dolar ne kadar oldu veya ne kadar olur. İşte insanların alım gücünü, ekonominin seyrini direkt etkileyen dolar kuru ile ilgili son haberler, 1 Nisan tarihli güncel dolar kuru ve döviz piyasaları ile ilgili son dakika gelişmeleri. Detaylar haberimizde...

1 Nisan Dolar bugun ne kadar? Dolar borcu olan, yatırım yapmayı planlayan, birikim düşünen yani bir şekilde dolar kuru ile işi olan herkes dolar ne kadar sorusunun cevabını güncel ve doğru olarak almak istiyor. Dolar kuru ile doğrudan işi olmayıp sadece az çok ekonomiyi takip etmeye çalışanlar için de bu doların kaç TL olduğu önemli bir gösterge. Peki bugün yani 1 Nisan itibari ile dolar ne kadar? Piyasalarda doları etkileyen ne gibi gelişmeler var. Sizin için günün dolar kuru ile geçtiğimiz gün kapanışta piyasalarda son durum nasıldı paylaştık.

Dolar ne kadar, bugün (1 Nisan) dolar kuru kaç TL?

BUGÜN DOLAR NE KADAR?

Dün yüzde 2'ye varan artışla 6,58'e kadar yükselen dolar/TL bu sabaha da 6,61 seviyelerinde başladı.

Euro/TL de 7,30'da işlem görüyor.

Uzmanlar, yurt içinde veri gündeminin zayıf olduğunu, yurt dışında ABD'de tarım dışı istihdam verilerinin takip edileceğini belirtti.

Covid-19 salgınına ilişkin haber akışının piyasaların yönü üzerinde belirleyici olmaya devam edeceğini ifade eden uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 6,61'in direnç konumunda olduğunu kaydetti. 

Dolar ne kadar oldu? (27.02.2020) - Ekonomi haberleri

 

 

 

 

1 Nisan Dolar bugün ne kadar? Dolar-Euro kuru ne kadar? ile ilgili etiketler Para 1 nisan dolar ne kadar bugün dolar ne kadar dolar euro piyasa piyasa maliye dolar kaç lira dolar ne kadar oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.