1 milyon takipçili Instagram fenomeni virüse yenildi!

Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan ve spor antrenmanları ile tanınan Ukraynalı fenomen Dima Stuzhuk'un koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Koronavirüs salgınından her gün binlerce insan hayatını kaybederken onlardan birisi de bu durumu hiç ciddiye almayan Ukraynalı Instagram fenomeni Dima Stuzhuk oldu. Spor antrenmanları ile her daim dikkatti çeken 1 milyon takipçili Instagram fenomeni sporcu Dima Stuzhuk'un koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Peki, Dima Stuzhuk kimdir?

Instagram üzerinde stuzhuk_dmitriy kullanıcı adıyla tanınan Ukraynalı fenomen sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımında koronavirüsüne yakalandığını söylemişti. Paylaşımın kısa bir süre sonrasında ise hayatını kaybeden Stuzhuk, virüsün ciddiye alınması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

1 milyon takipçili Instagram fenomeni virüse yenildi!

Instagram paylaşımlarında koronavirüse yakalanana kadar bu virüsün bu kadar yıkıcı olduğuna inanmadığını söyleyen Stuzhuk, semptomların pek çoğunu görmemesine rağmen takipçilerini ”virüsü küçümsememeleri’‘ konusunda uyarmıştı. Yaptığı paylaşımlarında Türkiye ziyaretinden bahseden Dima Stuzhuk, Türkiye’den döndükten sonra rahatsızlandığını ve koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını ifade etti.

Paylaşımında uzunca bir şekilde devam eden Stuzhuk, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir hastanede tedavi gördüğünü ve sağlık olanaklarının hiç iyi olmadığını belirtti. Stuzhuk, oksijen tedavisi gördükten sonra hastaneden taburcu edilmesine rağmen, durumu kötüleşmeye başladıktan birkaç saat sonra tekrardan yoğun bakıma alındı. Stuzhuk'un eski eşi Sofia ise “kardiyovasküler sistemiyle ilgili sorunlar” nedeniyle kalp sorunları yaşadığı gerekçesiyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

1 milyon takipçili Instagram fenomeni virüse yenildi! ile ilgili etiketler Ukrayna Instagram Fenomen Dima Stuzhuk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.