1 Mayıs'ta İstanbul'da marketler açık olacak mı? Vali Yerlikaya açıkladı...

İçişleri Bakanlığı'nın 1-2-3 Mayıs tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma yasağında uygulanacak tedbirlere ilişkin genelgesinin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından kısa bir mesaj paylaşan Yerlikaya marketler açık olacak mı? sorusunun da yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından millete sesleniş konuşması sırasında koronavirüs tedbirleri çerçevesinde ilan edilen 1-2 ve 3 Mayıs tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma yasağına ilişkin İçişleri Bakanlığı bir genelge yayımlayarak 81 il valiliğine göndermişti. 

Genelgenin yayınlanmasının ardından en çok merak edilen ve cevabı aranan soru ise 1 Mayıs günü İstanbul'da marketler açık olacak mı? sorusuydu. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bu sorunun yanıtını Twitter hesabından yaptığı iki paylaşımla verdi. Yerlikaya ilk paylaşımında 30 Nisan'a ilişkin "#Ramazan ayı nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde 30 Nisan Perşembe günü, MARKET, BAKKAL ve MANAVLAR Saat 08.00-23.00 arasında açık olacaktır." bilgisini verdi.

1 Mayıs'ta İstanbul'da marketler açık olacak mı? Vali Yerlikaya açıkladı...

Yerlikaya'nın ikinci paylaşımında ise 1 Mayıs'ta market, bakkal ve manavlar açık olacak mı sorusunun yanıtı vardı. 

Yerlikaya, "Sevgili İstanbullular, #Ramazan nedeniyle 1 Mayıs Cuma günü MARKET ve BAKKALLAR  09.00-14.00 arasında açık olacaktır." ifadesini kullandı. 

1 Mayıs'ta İstanbul'da marketler açık olacak mı? Vali Yerlikaya açıkladı... - Resim : 2

1 Mayıs'ta İstanbul'da marketler açık olacak mı? Vali Yerlikaya açıkladı... ile ilgili etiketler İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Koronavirüs İstanbul market 1 Mayıs bakkal manav sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.