1 Mayıs nedeniyle İstanbul'da bu yollar kapalı

Koronavirüs salgını ve tam kapanma nedeniyle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde sınırlı düzeyde etkinlik yapılacak. İstanbul Valiliği sabah başlayacak etkinlik nedeniyle kapatılacak yolları duyurdu, alternatiflerini yayınladı.

Tam kapanmaya giren Türkiye'de bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanacak. Koronavirüs salgını nedeniyle sınırlı ve tedbirli bir şekilde gerçekleştirilecek 1 Mayıs etkinliğinde İstanbul'daki bazı yollar kapatıldı.

İstanbul Valiliği gece yarısı yaptığı duyuruda, 1 Mayıs'ta kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları, "İlimizde, 1 Mayıs 2021 Cumartesi günü (BUGÜN) saat 08.00 itibariyle etkinlik bitimine kadar kapatılacak yollar ve alternatifi olan yollar çıkarılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." notuyla yayınladı. Valiliğin duyurduğu kapalı olacak yollar ve alternatifleri şöyle sıralanıyor:

1 MAYIS'TA KAPATILAN YOLLAR

1. Beyoğlu – Mete Caddesi
2. Beyoğlu – Gümüşsuyu Caddesi
3. Beyoğlu – Sıraselviler Caddesi

1 MAYIS'TA ALTERNATİF YOLLAR

1. Tarlabaşı Bulvarı
2. Meclisi Mebusan Caddesi
3. Piyalepaşa Bulvarı
4. Halasgargazi Caddesi
5. Cumhuriyet Caddesi

 

1 Mayıs nedeniyle İstanbul'da bu yollar kapalı ile ilgili etiketler 1 Mayıs İstanbul İstanbul Valiliği 1 mayıs emek ve dayanışma günü kapatılacak yollar alternatif yollar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.