1 Mayıs bankalar açık mı? Sokağa çıkma yasağında bankalar çalışıyor mu?

1 Mayıs bankalar açık mı? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altına alması ile birçok kişi hayatını kaybetti. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile sağlık önlemleri alınmaya devam ediliyor. Camiler, okullar ve bazı iş yerleri geçici olarak kapatıldı. 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle sokağa çıkma yasağının gelmesi ile vatandaşlar bankaların çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, 1 Mayıs bankalar açık mı? Sokağa çıkma yasağında bankalar çalışıyor mu? Detaylar haberimizde..

1 Mayıs bankalar açık mı? Çin'in Vuhan kentinde görülen ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüsü can almaya devam ediyor. Koronavirüsün Türkiye'de de görülmesi ile 3.081 kişi yaşamını yitirdi. Sağlık önlemleri alınmaya devam ediliyor. 1 Mayıs nedeni ile hafta sonuda dahil olacak olan 3 günlük sokağa çıkma yasağının getirilmesi ile 1 Mayıs tarihinde bankaların açık olup olmayacağı vatandaşlar tarafıdan sıklıkla araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Peki, 1 Mayıs bankalar açık mı? Sokağa çıkma yasağında bankalar çalışıyor mu? Detaylar haberimizde...

Babası ölen işçiye 3, memura 7 gün izin

1 MAYIS BANKALAR AÇIK MI?

Yarın 1 Mayıs İşçi Bayramı, ülkemizde 1 Maysı İşçi Bayramı resmi tatil günleri arasında yer alıyor. Bu nedenle yarın banka şubeleri kapalı olacak.

Bankaların çalışma saatleri, geçtğimiz haftalarda TTB'nin önerisi ile değişti. Türkiye Bankalar Birliği (TBB),bankalara Covid-19 salgını ile ortaya çıkan olağan üstü durum nedeniyle, "takdiri üyelere ait olmak üzere" yeni çalışma saatleri olarak 12.00 ile 17.00 arasını önerdi. Bu açıklamadan sonra bazı bankalar çalışma saatlerini değiştirdi.

BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERİ!

AKBANK ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

12.00-17.00

HALKBANK ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

09.00-17.00

GARANTİ BANKASI ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

12.00-17.00

İŞ BANKASI ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

12.00-17.00

TEB ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

12.00-17.00

 

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.