1 Mart doğal gaza zam mı geldi?

1 Mart 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere doğal gaza yüzde 1 oranında zam geldi. BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada, yeni tarife doğrultusunda yüzde 1 artışla doğal gaz satış fiyatının yeni rakamları belli oldu.

1 Mart Pazartesi gününden geçerli olmak üzere doğal gazın satış fiyatına yüzde 1 oranında zam geldi. Doğal gaz da Mart ayından itibaren geçerli olacak fiyat tarifelerinde konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone gruplarında yüzde 1’lik zam dikkatlerden kaçmadı.

Doğal Gaza Zam Mı Geldi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, şubatta geçerli olan tarifeye göre yüzde 1 artışla bin metreküp doğalgaz için bin 289 lira, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri için ise bin 442 lira olarak belirlendi.

1 Mart doğal gaza zam mı geldi? ile ilgili etiketler doğal gaz zam BOTAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.