1 liralık indirim geliyor! Bu geceden itibaren geçerli olacak

Küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarının dalgalı bir seyir izlemesi akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, LPG'ye bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL'lik indirim gelecek. Buna göre, 5 Mayıs tarihinden itibaren İstanbul'da LPG fiyatı 10.75 TL'ye gerileyecek.

Dünya piyasasına yön veren brent petroldeki volatilite, akaryakıt fiyatlarının gün gün değişmesine neden oluyor.

Buna göre değişen fiyatları inclediğimizde, geçen sene bugün LPG yakıt lire fiyatı Türkiye ortalaması 6.99 TL iken, bugün İstanbul'da ortalama LPG yakıt litre fiyatı 11.75 TL'den satılıyor.

Rusya ve Ukrayna savaşıyla birlikte, koronavirüs vakalarının da Çin'de artması, brent petrolün fiyatında bir süre daha oynaklık olabileceğine işaret ediyor.

Halk TV'nin sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, LPG'ye bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geliyor. 

GÜNCEL LPG LİTRE FİYATLARI

İSTANBUL

Ortalama LPG yakıt litre fiyatı 11.75 TL

ANKARA

Ortalama LPG yakıt litre fiyatı 11.97 TL

İZMİR

Ortalama LPG yakıt litre fiyatı 11.69 TL

TRABZON

Ortalama LPG yakıt litre fiyatı 12.1 TL

 

1 liralık indirim geliyor! Bu geceden itibaren geçerli olacak ile ilgili etiketler Akaryakıt brent petrol lpg
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.