Hakan Keleş: Adanaspor'u da yenersek yüzde 80 Süper Lig'deyiz

11 maçlık galibiyet serisiyle 1. Lig'de uzun süredir kırılamayan galibiyet serisi rekorunu kıran Giresunspor, Süper Lig'e koşuyor... Teknik direktör Hakan Keleş, "Adanaspor engelini de 3 puanla aştığımız takdirde Süper Lig hedefimize yüzde 80 ulaşmış olacağız” dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında evinde Ankaraspor'u tek golle deviren Giresunspor, galibiyet serisini de 11 maça çıkardı. Karadeniz temsilcisi artık Süper Lig için gün sayıyor. Bitime 12 hafta kala 4 puan farkla liderliğini sürdüren Çotanaklar, şampiyonluk mücadelesinde ipleri bir an bile gevşetmeyi düşünmüyor.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, hafta sonu oynadıkları Ankaraspor maçında rakibin ciddi direnç göstermesine rağmen maçı kazanarak puanlarını 50’ye çıkarttıklarını ifade ederek, uzun zamandır Spor Toto 1. Lig'de kırılamayan galibiyet serisi rekorunu kırdıkları için de oyuncularını kutladığını söyledi. 

Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçına hazırlandıklarını aktaran Keleş, “Hep söylediğim gibi biz her maça final havasında bakıyoruz. 11 maçlık bir galibiyet serimiz var. 15 maçtır da yenilmiyoruz. Bunu sürdürmek istiyoruz. Oynayacağımız karşılaşmaya da mutlak galibiyet düşüncesi ile çıkacağız. Buradan alacağımız 3 puan ile rakiplerimizle aramızda olan puan farkını açmak ve hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

Hakan Keleş: Adanaspor'u da yenersek yüzde 80 Süper Lig'deyiz

Keleş, iyi ya da kötü oyun diye bir ayrım yapmadıklarını da kaydederek, "Mücadelenin ön planda olduğu, sonuç odaklı oyun sergileyeceğiz. Bu sezon ligin transfer yapmayan 3 takımından biriyiz. Maçların tempolarının yüksek olması bizi zaman zaman zorluyor, ama bu haftalar 3 puanın alınması gereken haftalar. Adanaspor engelini de 3 puanla aştığımız takdirde Süper Lig hedefimize yüzde 80 ulaşmış olacağız” diye konuştu.

Hakan Keleş: Adanaspor'u da yenersek yüzde 80 Süper Lig'deyiz ile ilgili etiketler TFF 1. Lig giresunspor Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.