1 Haziran Süper Loto sonuçları! Süper Loto çekiliş sonuçları ve numaralar belli oldu mu?

1 Haziran Süper Loto sonuçları için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da ikramiyeler kupon yapan herkesin iştahını kabartıyor. Bu akşam yapılacak Süper Loto çekilişinde ise büyük ikramiye 21 milyon TL'yi aşmış durumda. Peki Süper Loto çekiliş sonuçları ve numaralar belli mi?

Süper Loto 1 Haziran çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Talihlilerin gözü kulağı Milli Piyango İdaresi'nin canlı yayınlayacağı Süper Loto çekilişinde olacak.

Süper Loto 1 Haziran çekilişinde büyük ikramiye 21 milyon TL'yi geçti. Haziran ayının ilk Süper Loto çekilişi saat 21:30'da gerçekleştirilecek. Peki Süper Loto 1 Haziran çekilişinde kazanan numaralar belli oldu mu?

SÜPER LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sonuçlar açıklandıktan sonra Süper Loto Sonuçları sayfasından çekiliş sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve hemen kupon oluşturmaya başlayabilirsin. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerimizi ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsin.

1 Haziran Süper Loto sonuçları! Süper Loto çekiliş sonuçları ve numaralar belli oldu mu? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto 1 haziran çekiliş sonuçları süper loto çekiliş sonuçları 1 haziran süper loto 1 haziran sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.