Dolar için kritik hafta: Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! İşte günün ilk rakamları...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bu hafta, Ağustos ayı faiz kararını açıklayacak. Dolar kuru kritik haftaya 17.94'ten başlarken, Euro ise 18,4034'ten başladı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı haftaya dolar kuru 17.94'ten başlarken, Euro ise 18,4034'ten başladı.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLAYACAK

Bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, faiz kararını açıklayacak. TCMB'nin sekizinci ayda da faizleri yüzde 14'te sabit bırakması bekleniyor. Bugün bütçe dengesi, salı konut satışları ve konut fiyat endeksi de bu hafta açıklanacak veriler arasında...

GÖZLER FED TUTANAKLARINDA

Yurtdışında ise Fed'in faiz toplantısının tutanakları yayınlanacak. Yatırımcılar tutanaklarda faiz artırımlarının devam edip etmeyeceğine dair işaret arayacak.

 

DOLAR ENDEKSİ YÜKSELİŞE GEÇTİ

Dolar endeksi enflasyon sonrası gerilediği seviyelerden yükselişini sürdürüyor. ABD'nin beklentilerin altında kalan enflasyon rakamlarının ardından 104.615 seviyelerine kadar DXY endeksi bugüne 105.635 seviyelerinden başladı.

Türkiye'nin 5 yıllık CDS primi 648'e kadar geriledi.

 

Dolar için kritik hafta: Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! İşte günün ilk rakamları... ile ilgili etiketler Dolar Merkez Bankası faiz Türkiye Cumhuriyeti karar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.