1 dolar kaç TL? 1 Mart Salı dolar ve euro alış satış güncel rakamları...

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 6. gününde dolar kuru 14 TL'nin altında seyrediyor. Savaşın ilk günü 14,65 TL seviyelerini zorlayan dolar kuru, 1 Mart Salı günü 13,83 TL olarak belirlendi. İşte güncel dolar ve euro kuru alış satış grafiği...

 Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 6. gününe girerken piyasalar güne dengeli başladı. 

1 Mart Salı saat 09:10 güncel kuruna göre ABD Doları alış fiyatı 13,8208 TL ve satış fiyatı ise 13,8308 TL oldu.

Euro alış fiyatı 15,47 TL ve satış fiyatı ise 15,48 TL oldu.

1 DOLAR NE KADAR 1 MART SALI?

Bugün 01 Mart 2022 tarihinde güncel ABD Doları kuru 13,8354 Türk lirası olarak belirlendi.

Dolar alış: 13,82

Dolar satış: 13,83

1 EURO KAÇ TL 1 MART SALI?

Bugün 01 Mart 2022 tarihinde güncel Euro kuru 15,4812 Türk lirası olarak belirlendi.

Euro alış: 15,47

Euro satış: 15,48

Küresel piyasalarda, Rusya-Ukrayna savaşının getirdiği belirsizlikler ve düşük risk iştahıyla karışık bir seyir izleniyor.

RUSYA UKRAYNA MÜZAKERELERİ

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş varlık fiyatları üzerinde belirleyici olmaya devam ediyor. Dün, iki ülke yetkilileri Ukrayna'nın Belarus sınırında görüşürken, görüşmeden henüz olumlu bir sonuç alınamadı.

Dünya genelinden Ukrayna'ya yapılan silah yardımlarına Avustralya'da katılırken, birçok şirket ise Rusya'daki yatırımlarından çıkma kararı aldı.

Analistler, küresel bazda Rus şirketlerine karşı alınan tavrın oldukça yıkıcı olabileceğini hatırlatarak, Rusya'nın MSCI gelişmekte olan ülkeler endeksinden çıkarılabileceğine ilişkin haberlerin de dikkatleri bu noktaya yönelttiğini kaydetti.

1 dolar kaç TL? 1 Mart Salı dolar ve euro alış satış güncel rakamları... ile ilgili etiketler Dolar Euro Rusya Ukrayna Savaş piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.