1 aylık bebeğini sobada yakmıştı! Yayın yasağı getirildi

Yozgat'ta 1 aylık bebeğini bıçaklayıp sobaya atan cani anne adliyeye sevk edilmişti. Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı, cinayetle ilgili soruşturmanın gizliliği ve yayın yasağı kakarı aldıklarını duyurdu.

Yozgat'ın Çandır ilçesinde 25 yaşındaki Fatma Büyük, 1 aylık erkek bebeğini bıçakladıktan sonra yanan sobaya atarak öldürmüştü. Komşularına giderek durumu itiraf eden Büyük, Jandarma tarafından gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilmişti.

1 aylık bebeğini sobada yakmıştı! Yayın yasağı getirildi

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yayımladı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

"Konu ile ilgili mülhakatımız Çayıralan Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal soruşturma başlatılmıştır. Tanık anlatımları doğrultusunda bebeğin annesi F.B., babası H.B. ve babaannesi S.B. olay kapsamında aynı gün gözaltına alınmıştır. Ailenin olay sırasında evde bulunan 2 yaşındaki diğer çocukları Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilerek koruma altına alınmıştır. Ayrıca soruşturmanın tüm yönleriyle aydınlatılması için gizlilik ve yayın yasağı kararları alınmıştır. Kişilerin ifade alma işlemleri ve delil toplama faaliyetleri halen devam etmekte olup soruşturma tüm yönleriyle, hassasiyet ve titizlikle yürütülmektedir."

 

 

 

 

1 aylık bebeğini sobada yakmıştı! Yayın yasağı getirildi ile ilgili etiketler Yozgat fatma büyük bebeğini sobada yaktı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.