1-7 Ağustos haftalık burç yorumları

Sabit Burçlar iletişim kazalarına ve sağlıklarına dikkat etmeli! Öncüler ise ilişkilerine, sevgi dillerine ve para ilişkilerine... Su grupları, aşk ve ilişkilerde şanslı...

Haftanın ilk günü Uranüs Kad Kavuşumuna net kavuşumla Mars da ekleniyor. Ve artık kavuşumun bir süredir belirti veren etkileri net bir şekilde hayatlarımıza yansımaya başlayacak. Çünkü Mars ile hareket tetiğini de almış olacak. Bu süreçte sancılı etkiler alanlar da olacak ama unutmayın olan herşey sizleri en mükemmel versiyonunuza ulaştırmak için oluyor. Ve çoğu zaman olandan çok yüklediğimiz anlamlar bizleri dönüştürüyor aslında. Farkındalıkla aşılmasını diliyorum... Yollarımızın doğru seçimlerle kesişmesini, bizlerin ve bütünün hayrına ...

Bu kavuşum aynı zamanda havanın da ciddi ısınmasına da sebep olacak bu hafta ki hissedilmeye başlandı.

Hafta başında etkin bir diğer açı ise Jüpiter Güneş trinesi. Fakat Jüpiter retro hareketine başladı. 25 Kasıma kadar da Koç ve ardından Balık burcuna geçerek 28 dereceye kadar tarayacak. Yıl içinde 2 Mayıs dan günümüze aldığı yolu tekrar alacak. O dönemde karşılaştığımız şans ve fırsatları da yeniden getirebilecek. Kararlarımızı sorgulatırken, akışta kalmak da bazen biraz güçleşebilecek. Jüpiter Güneş trinesi iyicil ve koruyucu bir açıdır. Çabalar karşılığını alır bu açı kalıbı etkinken. Yaratıcılık, kendine güven, yeni bilgilere-eğitimlere açıklık, yeni planlar yapabilme gibi etkileri olur kişilere. Ateş gruplarına ve İkizler Burcunu olumlu yönde etkileyecek. Geçmişten gelen akademik ve hukuki süreçleri olumlu etkilenebilecek.

Bir süredir Öncü burçlar Venüsyen konularda sert etkiler alıyor Chiron ve Jüpiter olumsuz etkisiyle. Merkür de hala Aslandan Satürn’e Karşıt atıyor olduğu için özellikle haftanın ilk yarısı iletişim sorunları anlaşmazlıklar gereksiz rekabet hali ve iletişim engelleriyle karşılaşmamız hala olası. maalesef. Otorite figürleriyle tartışmalara, kalp kırıklıklarına dikkat. Yine internet sorunları da yaşanabilir. Uranüs de hala karede çünkü. İletişim kazalarına dikkat etmeye devam özellikle sabit burçlar Kova, Aslan, Boğa ve Akrepler !

1-7 Ağustos haftalık burç yorumları

Bu hafta daha önce de belirttiğim gibi su gruplarından müjdeli haberler alabiliriz. Çünkü hem Uranüs Mars KAD kavuşumu hem de Neptün Juno kavuşumu Venüs Yengeçe olumlu açı yapacak. Ani yaşanacak sürpriz gelişmelerle ilişkiler ivme kazanacak. Atılamayan adımlar atılabilecek. Gökyüzü onlara bu cesareti sunacak.

Tabi ekonomik olarak da sürpriz gelişmeler getirebilir bu konum bize. Enteresan kararlara ani dalgalanmalara sebep olabilir.

Çarşamba günü Merkür bu kez Plüton ile net 150 lik yapacak. Manipülasyona açık bir gün. Gökyüzü bir süredir bizden fikir, düşünce ve düşünsel eylemlerimizde doğru kalmamızı istiyor adeta ödüllendirmek üzere. Farkındalık halinde olmamız gereken günlerdeyiz bunu engelleyecek tüm koşullara rağmen. Pek çok manipülatif eylemin ve yalan haberin de gündeme gerçekleriyle düştüğüne, bir çeşit temizlenme döngüsüne girdiğine şahit olabiliriz.
Mars Venüs olumlu açısı netleşeceği için ilişkilere dair beklediğimiz ani olumlu adımlar bugün itibariyle netleşmeye başlar. (Yengeç, Balık, Akrepler )

Perşembe günü Merkür Aslan burcunda 29 derecede anaretik derecede olacak. Yine iletişim için krizli ve egonun ön planda olabileceği bir zaman dilimine vurgu yapıyor. Hep iletişim farkındaysanız. Merkür çaktırmadan, gökyüzünden bizi adam etmeye niyetli :) Akşam saatlerinde ise Başak burcuna geçecek daha eleştirel, daha detaycı, daha sorgulayan, irdeleyen bir yapıya bürünecek enerji. Bu ilk günlerinde ise, adandadığımız şeyleri sorgularken bulacağız kendimizi. Neye kendimi, fikirlerimi, niyetlerimi adadım... Adadığıma değdi mi?

Cuma günü Venüs Satürn 150 liliği gerçekleşecek. İlişkilerimizde sorunlar yaşayabilir ve bunların sebebini birkaç gün boyunca çok da net anlamlandıramayabiliriz. Belirsizlik ve olan bitene farkındalıksızlık yaratabilir bu açı. Tabi finansal anlamda da yanlış kararlara açık günler denilebilir. Hemen ardından önümüzdeki hafta 9 Ağustosa sarkan net Venüs Plüton karşıtlığıyla da bu daha belirgin hale gelecektir.

Topu Satürn’le yumuşatıp, golü Plüton’la atabilir gökyüzü. Özellikle para piyasalarında, Döviz fiyatları, faiz artırımı vb. konularda manipulatif hareketlenmelere dikkat edilmesi gerekiyor.

Öncü grup bu etkiyi haftasonu itibariyle ilişkilerinde de hissetmeye başlayacak. Her türlü baskı, manipulasyon, bir tarafın zarar veren düzeyde tutku ve takıntı geliştirmesi gibi hallerle karşılaşabilirler.

Pazar günü ise Mars Satürn karesi netleşecek. Uranüs de devrede. Kazalara oldukça açık etki veren bu konum varken elektrikli aletlerimizi de dikkatli kullanalım. Evden çıkarken fişleri prizden çekelim, çekerken çarpılmayalım :)) Sorun çıkartabilecek durumlara karşı tedbirimizi alalım.Ve ikili ilişkilerimizde neyin neden olduğunu net olarak bilmediğimiz konularla ilgili ani kararlar almaktan kaçınalım.

Sabit Burçlar sağlıklarına dikkat etmeye devam ...
Satürn Uranüs Karesi de daha etkin olacak bu hafta. Kalp ve tansiyon sorunu olanlar dikkatli olmalılar. Gökyüzündeki enerji kazalara da açık.

Bu hafta yavaş yavaş Güneş de Uranüsle kareye, Satürn ile de karşıta doğru ilerliyor. Temkin gerektiren zamanlardayız her anlamda.

1-7 Ağustos haftalık burç yorumları - Resim : 2


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Hafta başında aile bireyleriyle olan ilişkilerine ve para alışverişlerine dikkat etmeliler. Gelir gider dengelerinde ani gelişmelere açıklar. Partnerleri, sosyal ortam arkadaşları ve çocuklarıyla iletişim problemleri, söz münakaşaları yaşayabilirler. İş veya ev ortamında adandıkları konu ve kavramları sorgularken bazı dost görünen düşmanları olduğunu fark edebilirler. Hafta sonunda sevgi ilişkilerinde sakin kalmaya, finansal konularda da gözü açık olnaya çaba göstermeliler, açılar sertleşiyor. İş ve ya ev ortamlarında iletşimde manipülasyona çok açık olacaklar. Zihinleri de çok sorgulayıcı bir yapıya girecek. Jüpiterin koruyucu etkisi tüm hafta onlarla olacağı için bir nebze diğer sert etkileri bilgelikle aşabilmelerini umut ediyorum. Jüpiter’in geri hareketi devam ettiği verdikleri kararları sorgulama içinde olacaklar. Akışta kalmak güçleşecek.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Yakın aile, kardeşler, yakın arkadaşlarla ilişkilerine dikkat etmeliler. Marsın da kavuşuma dahil olması ile sağlıklarına çok çok dikkat etmeliler özellikle kalp tansiyon sorunu olan Boğa burçları. Yine tiroid vb. boyun bölgesi ile alakalı sorunu olanlar da. Kariyerde ani gelişmeler, hayat planında ani farklılıklar getirebilir. Çarşamba günü yine aile bireyleriyle iletişim krizlerine açıklar. Perşembe günü kariyer alanlarında, mesleki konularda, finansal ilişkilerinde dikkatli olmalılar. Bir takım engellerle karşılaşabilir, yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirler. Bu hafta sonuna doğru bu tarz ilişkilerinde manipülasyona açık bir hale getirebilir onları dikkatli olmalılar. Özellikle uluslararası ticaretle uğraşan Boğalar.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İkizler Burçları, sosyal çevreleri, yakın arkadaşlarıyla olan ilişkilerinden yaralanmaya açıklar hafta başında. 12. evlerine de Marsın da kavuşuma dahil olması ani bazı psikolojik patlamalara, korkularıyla baş edememe haline, bilinmeyen alanla mücadele edememeye sebebiyet verebilir. Tüm etkilere temelde, iliskilerinde algılayamadıkları, çözemedikleri konular yüzünden yaşadıkları özgüven sorunları da sebep olabilir, maddi sıkıntılar da. Kadersel bir alanda çok da müdahele edemedikleri bir döngüdeler zaten. Kardeşleriyle ilgili miras, alacak-verecek konularında tatsızlık yaşayabilirler özellikle Çarşamba günü kardeş, yakınlarıyla iletişime dikkat etmeliler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yengeçler kariyer ortamlarındaki ilişkilerine dikkat etmeliler. Kişilik çatışmalarına açıklar. Özellikle çarşamba günü iş ortaklarıyla maddi konularda anlaşmazlıklara açıklar. Hafta sonu miras, ödemeler, primler vb. konularda bekledikleri gelişmeleri elde edemeyebilirler. Adım atmak için uygun bir zaman dilimi de değil. Eşin maddi gelirleriyle ilgili gündemleri de olabilir. Pazar günü kazalara açık bir enerjideler. Yine kalp tansiyon sorunu olanlar da temkinli olmalılar. Yakın arkadaşlarıyla ilgili ani gündemler yaşayabilirler. Sosyal çevrelerini değiştirecek etkide olabilir bu gündemler. Aşk hayatlarıyla ilgili müjdeli haberler alabilir bekar yengeçler.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Aslan burçları üzerinde 15 gün boyunca yeniayın etkisi devam ediyor. Hafta başında gizli düşmanlarından gelecek duygusal yaralara açıklar. 1. evlerinden Jüpiter trinesi alacak olan Aslanların şans kapısını çalacak. Gelecek planlarında, yeni girişimlerinde, yaratıcılıklarında destek görecekler gökyüzünden. Korunup kollanacaklar. Yine sağlıkları konusunda da bu etkiyi alacaklar ki Boğadaki kavulumdan kare Satürnden karsıt alırken buna ihtiyaçları da olacak zaten. İş ve ev ortamlarında egosal iletişim sorunlarına ve manipülasyona açıklar Çarşamba gününe dikkat. Haftasonuna doğru partnerleriyle ilişkilerinde problemlere açıklar. Ortaklıklar ve kariyer krizlerine de açık etkideler. Atacakları adımların sağlamlığını sorgulamalılar. Yine kalp tansiyon sorunlarına zaten yatkın olan Aslan lar bu hafta da dikkat hatta eş sağlığı gündemleri de olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Hafta başında sosyal çevreleriyle olan her türlü para ilişkilerine dikkat etmeliler. Mars 9. evlerinde kavuşuma dahil olurken, yeni bir eğitim, deniz aşırı bir ülkeye seyahat hatta bazı Başakların taşınması bile gündem olabilir. Güneşleri de olumlu etki alıyor olacak Pluto desteği de alıyorlar. Ilımlı etkilerle pek çok Başak burcunun yaşamında önemli, kadersel değişimler oluyor bu dönemde. Çarşamba günü ummadıkları kişilerden manipülatif etkilere maruz kalabilirler. Bilinçdışı etkilere karşı da zayıf olabilirler. Cuma günü eş ve ya ortaklıkla olan ilişkilerinde istek ve arzuları yönünden zıtlılara anlaşmazlıklara düşüp orta yolu bulmakta güçlük çekebilirler. Hafta sonunda aşk ilişkilerine dikkat etmeliler. Baskıcı tavırlardan uzak durmalılar. Pazar günü sağlıklarına dikkat etmeliler. Kalp tansiyon sorunu olanlar özellikle ve yine kaza yaralanmalara da açık bir gün. Diz, diş, eklem deri sorunları yaşayabilirler.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: İş ortakları ve eşleriyle olan ilişkilerine dikkat etmeliler. Finansal ortaklıklarında tatsızlık yaşamamak için temkine devam. Mars 8. evlerinden kavuşuma dahil olurken prim, miras, ödeme eşin maddi kazancı ile ilgili ani gündemler getirecektir. Tedbirli olmakta fayda var. Çarşamba gününe dikkat etmeliler, aile bireyleriyle ilgili ortak istekler paydasında iletişi sorunu fikir ayrılığı yaşayabilirler. Cuma günü ise iş arkadaşlarıyla olan ilişkilerinde çözümsüzlük enerjisi hakim olabilir. Ve bu takip eden günlerde manipülatif olaylarla karşılaşmalarına sebebiyet vererek biraz huzurlarını kaçırabilir. 5-8 den aldıkları Mars Satürn karesinde çocuklarının veya partnerlerinin sağlık gündemi oluşabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Hafta başında şeker hastası Akrepler dikkatli olmalılar. Eğitim verdikleri aldıkları alanlarda finansal ve ikili ilişkilerine dikkat etmeliler. Akreplerin eş partner ve iş ortaklıkları evinde kavuşuma dahil olan Mars, yeni fırsatlar ani gelişmeler getirebilir. Kadersel değişimler start alabilir bu alanda. Sakin kalmak da güç olabilir. Çarşamba günü iş alanında manipülatif etkilere açıklar. Rekabet yarışına ego savaşlarına kapılmamalılar. Cuma eğitmenleri ile ilişkilerinde, ticari ilişkide oldukları kişilerle anlaşmazlıklara, finansal sorunlara açıklar. Pazar günü de kardeş ve komşularla ilişkilerinde ani gerginliklere açıklar. Yine etkinleşecek Saturn karesini 4. evden aile bireylerinin, ve yine eşin sağlığı konusunda gündemleri olabilir. Aile, ev, yuva ile ilgili konularda keskın ve agresif kararlar almaktan kaçınmak gerekecektir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Hafta başında partner ve ya çocuklarıyla olan ilişkilerinden yara alabilirler. Mars, KAD, Uranüs Kavuşumu 6. evlerinde gerçekleşeceği için sağlıklarına dikkat etmeliler. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olsunlar. Ayrıca günlük yaşam rutinlerinde ani değişikliklere de açık enerjideler Çarşamba günü eğitim aldıkları ortamlarda ticari konularda dikkatli olmalılar. Ticari ilişkilerinde anlaşmazlıklara ve manipulasyona açıklar hafta sonuna doğru. İş ortamlarında gerginliklere miras prim vb. ödemelerine, evcil hayvanlarının sağlığına ekstra dikkat etmeliler. Hafta boyunca Jüpiter Güneş trinesi Yayları da olumlu etkileyecek aşk hayatları, çocukları ile ilgili konularda ve yurtdışı baglantılı konularda, kişisel gelişim konularında...

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Hafta başında aile bireylerinden veya eşle olan ilişkilerinden gelebilecek duygusal yaralara açıklar. Marsın 5. evlerinde kavuşuma dahil olmasıyla aşk hayatları hareketlenecek. Erteledikleri önemli adımları atmaları olası çünkü hareket tetiği alacaklar ve bu kadersel bir etkiyle olacak. Juno Neptün kavuşumunun da olumlu etkisiyle bekar Oğlaklar ciddi ilişkilere başlayabilir var olan ilişkileri ile de ilgili ciddi kararlar alabilirler. Bu konuda önemli kadersel etkiler ve kararlar alırken Plüton da destek güç verecek 1. evlerinden. Çarşamba günü bilişsel olarak kendi kendilerini manipüle edebilir, yaşamda korktukları konular üzerine yoğunlaşabilir ve bu nedenle sıkıntılı bir ruh halinde olabilirler. Ve bu hal ilişkilerinde baskıcı, takıntılı bir tavır almalarına sebep olabilir. Farkındalık yaratmalılar ve sakin kalmalılar. Hafta sonuna doğru iş ortaklarıyla ilgili finansal konularda anlaşmazlığa düşebilirler. Maddi konularla ilgili gerginlik yaşayabilirler

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Diyabet hastaları haftanın ilk günleri dikkatli olsunlar. İş ve ya ev ortamlarındaki kişilerle olan ilişkilerindr olumsuzluklara da açık enerjilerdeler. Mars kavuşuma 4. evlerinde dahil olacağı için ev ve yaşam alanlarında aile ortamlarında ani değişiklikler yaşayabilirler tedbirli olmalılar. 1. evlerinden de Satürn karesi alacakları için sağlıklarına da ekstra dikkat etmeliler başta yine diyeceğim kalp ve tansiyon hastaları. Çarşamba günü iş ortakları ve ya eşleri ile iletişim sorunları mümkün. Baskı ve manipülasyona açıklar. Doğru yönetilmezse ilişkilerde sorun yaşanabilir.Karşı tarafı anlamakta güçlük yaşanacak günlerden cuma günü. Haftasonu etkinleşen Satürn karesi ile gerginliğe dikkat ve sağlığa ekstra dikkat.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Hafta başında partnerleri veya çocuklarıyla olan ilişkilerinde duygusal yaralanmalara açıklar. Mars kavuşumu eğitim, mini seyahatler, her türlü iletişim alanını ve kardeşleri ilgilendiren bir evde gerçekelşeceği için bu konularla ilgili gündemlerde harekete geçecekler. Kadersel bir şekilde belli alanlara yönelmeleri olası. Satürn karesini 12. evden alacakları için psikolojik sorunlara, sıkıntılara dikkat etmeliler. Çarşamba günü iş ortamlarında manipülasyona dikkat etmeliler. Cuma ise aşk ilişkilerinde anlaşmazlıklara açıklar. Pazar günü netleşecek Satürn karesiyle sakin kalmaya dikkat etmeli ani kararlar almaktan kaçınmalılar. Balık burçları da aşk hayatlarında önemli kararlar alabilir ciddi adımlar atabilirler yine önemli anlaşmalara imza atma şeklinde de çalışabilir bu enerji.

Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli bir hafta olsun... Sevgilerimle ...

Diğer Yazıları