0-14 yaş yarın sokağa çıkabilecek mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni ne zaman? 20 yaş altı sokağa çıkma izni hangi gün?

0-14 yaş yarın sokağa çıkabilecek mi? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alana koronavirüsü can almaya devam ediyor. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile camiler,okullar ve bazı iş yerleri kapatıldı. Vatandaşlar Ramazan Bayramı sonrasında sokağa çıkma izninin ne günler olacağını merakla araştırmaktadır. Peki, 0-14 yaş yarın sokağa çıkabilecek mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni ne zaman? 20 yaş altı sokağa çıkma izni hangi gün? Detaylar haberimizde...

0-14 yaş yarın sokağa çıkabilecek mi? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altına alması ile çoğu kişi hayatını kaybetti. COVID-19 virüsünün Türkiye'de de görülmesinin ardında 4.369 kişi yaşamını yitirdi. Devlet tarafından sağlık önlemleri alınmaya devam edilirken, Ramazan Bayramı sebebiyle 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Birçok kişi bayramdan sonra 65 yaş üstü vatandaşların, 0-14 yaş arasında ki çocukların ne zaman sokağa çıkma izninin olacağını merakla araştırmayı sürdürmektedir. Peki, 0-14 yaş yarın sokağa çıkabilecek mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni ne zaman? 20 yaş altı sokağa çıkma izni hangi gün? Detaylar haberimizde...

0-14 yaş çocukların sokağa çıkma izni saat kaçta sona erecek? 15 ...

0-14 YAŞ ARASI YARIN SOKAĞA ÇIKABİLECEK Mİ?

0-14 yaş aralığında yer alan çocuklar, 27 Mayıs Çarşamba günü 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla istisna olarak dışarı çıkmalarına izin verilecek.

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA İZNİ NE ZAMAN?

65 yaş üstü yaşlı vatandaşlar da 24 Mayıs pazar günü saat 14.00 ile 20.00 saatleri arasında sokağa çıkabildiler. Önümüzdeki hafta için resmi açıklama yapılmazken, bayram sonrasında nasıl bir takvim uygulanacağı merak ediliyor.

15-20 YAŞ ALTI NE ZAMAN SOKAĞA ÇIKACAK?

0-14 yaş grubu hafta içinde, 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü, 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarı çıkartıldı. 15-20 yaş grubu ise 22 Mayıs Cuma günü aynı saat aralığında dışarı çıktı.

Yeni hafta için 20 yaş olanların sokağa çıkma izni hakkında henüz bilgi verilmedi. Ancak uygulamanın aynı şekilde devam etmesi beklenmektedir.

0-14 yaş yarın sokağa çıkabilecek mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni ne zaman? 20 yaş altı sokağa çıkma izni hangi gün? ile ilgili etiketler 27 Mayıs Koronavirüs 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı sokağa çıkma izni 0-14 yaş arası 20 yaş altı ne zaman sokağa çıkacak? 65 yaş üstü hangi günler sokağa çıkacak? yarın çocuklar sokağa çıkacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.