Zeytin Dalı Harekatı'nda 1 asker şehit oldu!

TSK, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Şehit askerin Sözleşmeli Er Sergen Pamukçu olduğu ve bugün Antakya'da defnedileceği açıklandı.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle;

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 09 Şubat 2018 tarihinde Afrin güney batısında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz."

ŞEHİT ER SERGEN PAMUKÇU

sIehit

Afrin'de şehit olan askerin Sözleşmeli Er Sergen Pamukçu olduğu belirtildi. Şehit Pamukçu'nun cenazesi bugün (Cuma namazından sonra) Antakya Mezarlık Kompleksi’nde kılınacak cenaze namazına müteakip Antakya Şehitliğine defnedilecek.

Zeytin Dalı Harekatı'nda 1 asker şehit oldu! ile ilgili etiketler TSK Afrin Şehit zeytin dalı harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.