Zeynep Alkan'ın dans videosu gündem oldu! /VİDEO

Zeynep Alkan'ın dans videosu hayranları tarafından aranıyor. Dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Hamdi Alkan'ın kızının video paylaşım ve beğeni rekorları kırmıştı. Alkan video sonrası hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti. Bunun üzerine açıklama yapan Alkan, "Özür dilerim baba ne olur beni evlatlıktan reddetme. Ne kadar şaşırtıcı yine tüm haber siteleri mini şortuyla dans ederek babasını utandırdı yazıyorlar ne yapalım?" diye sordu. Zeynep Alkan'ın o dans videosunu haberimizde bulabilirsiniz...

Vatandaşlarımızın merak ettiği videoyu haberimizde bulabilirsiniz...Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor... Alkan'ın yaptığı son paylaşım yine takipçileri tarafından çok sayıda yorum aldı. Paylaşım, takipçileri ikiye bölerken, Zeynep Alkan'ın 'Kariyerimi başlamadan sonlandırıyorum' açıklaması dikkat çekti. Zeynep Alkan'ın o dans videosunu haberimizde bulabilirsiniz...

Zeynep_Alkan_dans_videosu__Hamdi_Alkann_kz_dans

AÇIKLAMALAR YAPTI

Hamdi Alkan'ın 19 yaşındaki kızı Zeynep Alkan dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmişti. Zeynep Alkan'ın paylaştığı video yorum ve beğeni yağmuruna tutulmuştu.

Alkan video sonrası hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti. İşte Zeynep Alkan'ın o açıklamaları:

"Özür dilerim baba ne olur beni evlatlıktan reddetme. Ne kadar şaşırtıcı yine tüm haber siteleri mini şortuyla dans ederek babasını utandırdı yazıyorlar ne yapalım? Beni çok seviyor magazin ne yapacağız? Eğer o videoyu alıyorsanız bu videoyu da alın lütfen tatlı magazin siteleri ben o video ile babamı utandırmak ya da bacaklarımı sergilemek için çekmedim tamamen sıkılmıştım enerjim vardı ve dans ettim milleti güldürmek için ve iyi hissettiğim için paylaşım yaptım ama siz haber siteleri milleti manipüle etmek için var olan siteler olduğunuz için ben hiç bir şey demiyorum artık saldım yani haber olacağını düşünmedim ama nasıl düşünmem uğraşmayın ya yeter!"

İşte Zeynep Alkan'ın dans videosu...

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör çiftinin kızı olan Zeynep, bu sezon başlayan Hayat Bazen Güzeldir dizisinde de rol almaktadır. Çektiği komik videoları paylaşarak sosyal medyada kendine farklı bir yer edinen genç oyuncu güzelliği ile de dikkat çekmektedir.

Vine videoları ile tanıştığımız yeni bir isim olan Zeynep Alkan henüz 18 yaşındadır. Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör çiftinin kızı olan Zeynep, bu sezon başlayan Hayat Bazen Güzeldir dizisinde de rol almaktadır. Çektiği komik videoları paylaşarak sosyal medyada kendine farklı bir yer edinen genç oyuncu güzelliği ile de dikkat çekmektedir. Dizide Emoloji Emel karakterine bürünen yıldız, gelecekte kariyer planlamasını nasıl yapacağına henüz karar vermemiştir. Yeteneğini doğal olarak annesi ve babasından alan genç oyuncu, kendi yaratıcılığı ile de girdiği role fark katmaktadır. Yönetmenliğini babası Hamdi Alkan'ın yaptığı dizide oynaması ile başlangıç olarak kaliteli bir işin içinde yer alan geleceğin yıldızı, edineceği tecrübeler ışığında başarılı işlerin altına imza atacağa benziyor. Zeynep Alkan dizi ile birlikte vine videoları ile de küçük çaplı filmler çekmektedir.

Zeynep_Alkan_dans_videosu__Hamdi_Alkann_kz_dans_icerik

HAMDİ ALKAN KİMDİR?

Hamdi Alkan, 15 Temmuz 1967 tarihinde Antakya'da Döver Köyü'nde doğmuştur. Biri kız, beşi erkek 6 kardeşin en küçüğüdür. Babası emekli memur, annesi ev hanımıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Antakya'da okudu. Daha sonraİstanbul'a gelerek kazandığı Yıldız Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği bölümünde okudu, 12 senede elektrik mühendisi olarak mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesinde tiyatro bölümünde tiyatro hocalığı, genel sanat yönetmenliği yapmaktadır.
Yıldız Teknik Üniversitesi oyuncularının bütün oyunlarına bazen yönetmen, bazen sponsor olarak destek olmaktadır.
İlkokul sıralarında tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Ortaokul ve lisede bütün okul müsamerelerine katılırdı.

1990'lı yıllarda TRT'de başlayan "3 aşağı 5 yukarı" adlı programla TV dünyasına adım attı. Gafur Hüner ve Yalçın Menteş'le çalıştı. Hamdi Alkan, TRT'de ve birçok özel kanalda skeçler ve komedi programları yaptı. Televizyonlarda spor kendi yaptığı komedi programı Öz ofsayt'la başladı. Daha sonra "Reyting Reyting" sonrasında" Reyting Hamdi" ve "Hamdi Alkan TV" olarak bildimiz komedi programlarını yapmaya devam etti. Daha sonra kendi dizilerini çekmeye başladı.

Sadece çocukların yer aldığı TV'deki ilk çocuk mizah programı olan "Yumurcak TV"yi ATV' de 36-37 hafta yaptı.

2001 yılında "Şellale" adlı filmde konuk oyuncu olarak Hülya Koçyiğit, Tuncel Kurtiz, Aykut Oray, Ali Sürmeli, Ege Aydan, Nurgül Yeşilçay, Fikret Kuşkanile birlikte oynadı.

2004 yılında Show TV'de Türkiye'nin Yıldızları yarışması projesini yaptı. Buradan dereceye giren Beren Saat ve Engin Akyürek oynadığı dizilerde meşhur oldu.

2007 yılında Yönetmenliğini yaptığı "Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım" sinema filminde; senaristliğini ve yapımcılığını Birol Güven yaptı. Başrollerde iseVural Çelik, Yasemin Çonka, Hakan Yılmaz, Tamer Karadağlı ve Mahkumlar oynadı.

Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı ve 2009 yılında Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı "Dersimiz Atatürk" sinema filminde başrollerde Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Batuhan Karacakaya, Canan Hoşgör, Tolga Savacıoynamıştır.

Yüzmekten ve yatağına uzanıp film seyretmekten hoşlanan Hamdi Alkan'ın; afişler, teneke oyuncaklar, eski jilet koleksiyonu, kibrit koleksiyonu, dürbün koleksiyonu, resim koleksiyonu, tesbih koleksiyonu, kalem koleksiyonu, çakı koleksiyonu, kartvizit koleksiyonu gibi koleksiyonları vardır.

Hamdi Alkan, 1989 yılında 22 yaşındayken Canan Hoşgör ile evlendi. Zeynep (d. 1998) ve Ayşe (d.2007) adlarında iki kızı vardır. Hamdi Alkan, 1999 yılında eşi Canan Hoşgör'den boşandı, daha sonra 2006 yılında tekrar evlendiler. 2012 yılının Mart ayında tekrar boşandılar.

Hamdi Alkan, 24 Nisan 2014 tarihinde Selen Görgüzel ile Roma'da evlendi.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2012 - İsmail Baki Tv (Tv Programı)
2012 - Yol Ayrımı (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) (2. Bölüm)
2012 - 2013 - Muhteşem Yüzyıl (Şeyh Yahya Efendi)(TV Dizisi)
2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi)
2006 - Güldünya (TV Dizisi)
2006 - 2007 - Ezo Gelin (TV Dizisi)
2006 - Emret Komutanım: Şah Mat (Pehlivan) (Sinema Filmi)
2006 - Anadolu Kaplanı (Rafet) (TV Dizisi)
2004 - Afacanlar Kampı
2004 - En İyi Arkadaşım (Cino) (TV Dizisi)
2004 - Cennet Mahallesi (Pavarotti) (TV Dizisi)
2003 - Okul (Milli Eğitim Müfettişi) (Sinema Filmi)
2003 - Neredesin Firuze (Hoca) (Sinema Filmi)
2003 - Hayat Bilgisi (TV Dizisi) 2003
2002 - Reyting Hamdi (Hamdi-Gazman-Yarmagül) (TV Dizisi)
2002 - En Son Babalar Duyar (TV Dizisi)
2001 - Şellale (Sarhoş) (Sinema Filmi)
1995 - Şark Kahvesi (TV Dizisi)
1994 - İnce İnce Yasemince (TV Dizisi)
1992 - Üç Aşağı Beş Yukarı (TV Dizisi)
1991 - Yeniden Doğuş Zamanı (Sinema Filmi)

YÖNETMENLİK YAPTIĞI FİLMLER VE DİZİLER

2015 - Selam: Bahara Yolculuk (Sinema Filmi)
2014 - 2015 O Hayat Benim (TV Dizisi)
2014 - Gurbette Aşk (TV Dizisi)
2013 - Aşk Emek İster (TV Dizisi)
2012 - Kendimize Doğru (TV Dizisi)
2010 - Öğretmen Kemal (TV Dizisi)
2009 - Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi)
2008 - Komedi Türk (TV Dizisi)
2007 - Bayrampaşa:Ben Fazla Kalmayacağım (Sinema Filmi)
2007 - 2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi)
2005 - Yumurcak TV (TV Dizisi)
2005 - Afacanlar Kampı (TV Dizisi)
2004 - En İyi Arkadaşım (TV Dizisi)

SENARYO

2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi) 5. Sezon

YAPIMCI OLDUĞU DİZİLER

2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi) 5. Sezon
2006 - Güldünya (Yapım Yönetmeni) (TV Dizisi)
2005 - Afacanlar Kampı (TV Dizisi)
2004 - En İyi Arkadaşım (TV Dizisi)

Zeynep Alkan'ın dans videosu gündem oldu! /VİDEO ile ilgili etiketler dans video zeynep alkan zeynep alkanın dans videosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.