Zekai Aksakallı'nın acı gününde onu yalnız bırakmadı

Erzurum'da, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede dün vefat eden 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın annesi Halise Aksakallı, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde, darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir de katıldı.

Merkez Yakutiye ilçesi Terminal Caddesi'ndeki evinde bağırsak rahatsızlığı sebebiyle kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybeden Halise Aksakallı'nın (85) cenazesi, evinde helallik alınması sonrası Yakutiye Kent Meydanı'ndaki Lalapaşa Camisi'ne getirildi. Burada cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

frknreghh

Törene, Halise Aksakallı'nın en büyük oğlu olan Korgeneral Zekai Aksakallı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz ve İbrahim Aydemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, Erzurum Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Özgür Ercan ile Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut katıldı.

gtgl.ntrh

ŞEHİT HALİSDEMİR'İN KARDEŞİ DE KATILDI

Cenaze töreninde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir ve çok sayıda vatandaş da iştirak etti.

rj.btngth

Halise Aksakallı'nın cenazesi Aziziye ilçesindeki Rizekent köyündeki mezarlığa defnedildi. Törene, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Orgeneral Yaşar Güler, Orgeneral Hasan Küçük Akyüz, Koramiral Adnan Özbal, Tümgeneral İrfan Özsert ve Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın yanı sıra Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı, 2. Kolordu Komutanlığı, 9. Kolordu Komutanlığı ve çeşitli kişi ve kurumlarca çelenk gönderildi.

Zekai Aksakallı'nın acı gününde onu yalnız bırakmadı ile ilgili etiketler FETÖ halisdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.