Zaman yolcularına bir yenisi daha eklendi!

Son zamanlarda sayısı artan, gelecekten geldiğini iddia eden kişilere bir yenisi daha eklendi. İsminin Edward olduğunu açıklayan kişi, 5000 yılından geldiğini iddia ederek yanında getirdiği bir fotoğrafı kanıt olarak gösterdi.

Son günlerde sayısı artan “zaman gezginlerine” bir kişi daha katıldı. Adı yalnızca Edward olarak açıklanan kişi, zamanda yolculuk yaptığını iddia eden diğer kişiler için de bir anlamda çıtayı yükselterek “5000” yılına gittiğini iddia etti. 2004 yılında gizli bir deney sonucu zamanda yolculuk yapabildiğini iddia eden adam, gelecekten bir de fotoğraf getirdiğini söylüyor.

GÖRDÜKLERİNİN ETKİSİNDEN ÇIKAMADI!

İddialarını kanıtlamak için yanında taşıdığı bir fotoğrafı gösteren ve bu karenin 5000 yılının Los Angeles’ından olduğunu iddia eden “Edward”, gördüklerinin etkisinden çıkamadığını da belirtiyor.

Geçtiğimiz hafta içinde de Alexander Smith isimli bir adam yine gizli bir deney sonucunda 2118 yılına gittiğini iddia etmiş ve yanında getirdiği bir fotoğrafı kanıt olarak sunmuştu.

Zaman yolcularına bir yenisi daha eklendi! ile ilgili etiketler zaman yolcusu gelecekten gelen adam 5000 yılı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.