Eski gol kralı FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ soruşturması kapsamında eski gol kralı Zafer Biryol gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü'nün "futbol yapılanması"na ilişkin soruşturma kapsamında eski gol kralı Zafer Biryol gözaltına alındı.
Savcılık, bu kapsamda eski futbolcu Zafer Biryol hakkında örgütün şifreli mesajlaşma programı "ByLock" kullanıcısı olduğunun tespit edilmesi üzerine gözaltı kararı çıkardı.

Savcılığın talimatı üzerine gözaltına alınan Biryol, emniyete götürüldü. Şüpheli Biryol hakkında '"terör örgütüne üye olmak" suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Beşiktaş altyapısında yetişen Biryol, Konyaspor'da 25 golle gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'de sadece 3 maçta forma giyen ve gol atamayan Zafer Biryol 2011 sezonuna kadar aralarında Göztepe, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Mersinidmanyurdu'nun da olduğu çok sayıda takımda forma giydi.
zafer_biryol

ZAFER BİRYOL KİMDİR?

Zafer Biryol kimdir?

Biryol, 2 Kasım 1976 yılında İstanbul’da doğdu. 13 yaşında semt takımı olan Tarabyaspor’da futbol hayatına başlayan ve bu takımda 5 yıl amatör olarak oynayan Zafer Biryol, Beşiktaş PAF takımına transfer oldu. 1 sene Beşiktaş PAF takımında oynayan Zafer Biryol A Takımı’na yükseldi ve Rasim Kara’nın teknik direktörlüğü döneminde Mersin İdmanyurdu’nda kiralık olarak görev yaptı.

Bir sezon Mersin ekibinde forma giyen Zafer, Edirnespor’da bir sezon ve Yeni Salihlispor’da yarım sezon oynadıktan sonra, Şekerspor’a transfer oldu. 2,5 yıl Şekerspor forması taşıyan Zafer Biryol, 2001 yılında Göztepe’ye transfer oldu.

Göztepe formasıyla Süper Lig’de iki sezon oynadıktan sonra 2003-2004 sezonunda yeni takımı olan Konyaspor’a gitti. 2003-2004 sezonunda 33 karşılaşmada forma giyen Zafer Biryol, attığı 24 gol ve maç başına 0,74 gol ortalamasıyla bu sezonun gol kralı oldu.

7 kez A Milli Takım forması giyen Zafer Biryol, milli forma ile 31 Mart 2004’de Milli Takımın Hırvatistan ile oynadığı özel maçta da 1 gol kaydetti.

Zafer Biryol 2005 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı lacivertli takımda 3 maç forma giyen Biryol gol atamadı. Zafer Biryol, 2011 yılında futbolu bıraktıktan sonra yerleştiği Kanada'da futbol okulu işine adım attı.

Eski gol kralı FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı! ile ilgili etiketler FETÖ Fenerbahçe Beşiktaş zafer biryol gol kralı futbolcu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.