Yüzbaşı Üçöz'ü şehit eden teröristler öldürüldü!

Buzul Dağları bölgesinde 4 terörist, SİHA ile etkisiz hale getirildi. O teröristlerin Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz'ün şehit edilmesi olaylarının failleri olduğu değerlendiriliyor.

Hakkari'nin Buzul Dağları bölgesinde 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Valilik'ten yapılan açıklamada, Buzul Dağları bölgesinde tespit edilen 4 bölücü terör örgütü mensubunun, silahlı insansız hava aracı ile etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensuplarının daha önceden Hakkari-Çukurca yolunda askeri konvoya roketli saldırı ve Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz'ün şehit edilmesi olaylarının failleri olduğu değerlendirilmektedir. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askeri konvoya PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Yüzbaşı Murat Üçöz Ankara'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar, Genelkurmay Başkanı Akar ve kuvvet komutanlarıyla MHP Lideri Bahçeli de katılmıştı.

Yüzbaşı Üçöz'ü şehit eden teröristler öldürüldü! ile ilgili etiketler SİHA Operasyon TSK PKK şehit yüzbaşı üçöz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.