Yılmaz Erdoğan açıkladı; o filmin ikincisi geliyor

Yılmaz Erdoğan, önceki akşam ‘Münaşaka’ adlı oyunuyla BKM’de seyirci karşısına çıktı.

Oyun çıkışı muhabirlerin, “’Organize İşler-2’ geliyor mu?” sorusuna “Evet. Filmin kadrosunu oluşturuyorum” şeklinde yanıt veren oyuncununun, çok sayıda koruma eşliğinde aracına binmesi dikkat çekti.

SERİNİN İLK FİLMİ 2005'DE ÇEKİLDİ

Organize İşler, Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yılında hem yönetip hem de baş rolünü oynadığı İstanbul'da çekilen dolandırıcılık hikâyesinin anlatıldığı aksiyon, komedi türündeki filmidir. Vizyona girdiği dönemde gişede büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.

sjlkgjlksjfgkl

Film için ortalama olarak 150 kişi çalışmıştır. Çekimler 7,5 hafta sürmüş ve 26 farklı mekanda çekilmiştir. Asım Noyan karakteri için oluşturulan ev 1500m² büyüklüğünde bir otopark iken Yaşar Kartoğlu önderliğindeki ekip tarafından 250m² lik bir eve dönüştürülmüştür. bu işlem için 18 ton çelik kullanılmış ve filmden sonra sökülerek eski haline getirilmiştir. Müslüm Duralmaz (Cem Yılmaz) karakterine ait mekanlar Saklıköy Country Club’ta çekildi. Tabut sahnesi ise İzmir Ege mahallesi kullanılmıştır. Ve ilk olarak Gece uçuşu bir film için kullanılmıştır. İlk kez 1:2,35 sinemaskop gösterim formatı uygulandı. Filmde yaklaşık olarak 170 kişi rol almıştır. Bu kişilerin 70 kadarı profesyoneldir. Oyuncular arasında geçtiğimiz kasım ayında hayatını kaybeden usta oyuncu Erdal Tosun'da bulunmaktadır.

Yılmaz Erdoğan açıkladı; o filmin ikincisi geliyor ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan BKM organize işler 2. film geliyor koruma ordusu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.