Yıldız Tilbe'den intihar iddialarına bomba gibi yanıt!

İntihar ettiği yönündeki haberlerle gündeme gelen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, "Ben başkası için neden intihar edeyim. İntihar edenlerin öteki dünyada sevdiklerine kavuşamayacağını biliyorum" dedi.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medyada çıkan 'İntihar etti' haberlerine gazeteci Yasemin Bozkurt'un sunduğu "Hayatın Penceresinden" adlı programda yanıt verdi.

İşte Yıldız Tilbe'nin açıklamaları:

"Akşam televizyon izlerken telefonlarım çok çaldı önce açmadım. Armağan arayınca açtım. 'Nasılsın iyi misin' dedi. 'Ne olacaktı ki' dedim. 'Duymadın mı internet senin öldüğün haberlerin ile çalkalanıyor' dedi.

"YÜZ KERE GÖRSEM BİR KERE BAKMAM"

"Sözcü yazmış, bu öldü haberinin ardından Ali Eşitmez'e aşık olduğum yazılmış. Ya ben ona niye aşık olayım. Onu yüz kere görsem bir kere bakmam. Bir kere fotoğraflarımı çekti. Neden beni bu adamla yan yana getiriyorlar."

"İNTİHAR EDENLERİN..."

"Bu haberi yapan kadın terbiyesiz. Menajerime ulaşabilirdi."

yildiztilbe_1337

"KIZIM ARADI, ELİ AYAĞI TİTRİYOR"

Araştırmacı gazetecilik diye bir şey var. Çok ayıp ediyorlar. Avukatımla mahkemeye vereceğim o kişiyi. Öyle bir adam olsa aslan gibi elinden tutar çıkarım. Kızım aradı, eli ayağı titriyor." şeklinde konuştu.

Yıldız Tilbe'den intihar iddialarına bomba gibi yanıt! ile ilgili etiketler İntihar yıldıztilbe Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.