Yıldız Kaplan'dan şok açıklama: "Bu camia yalan!"

'Tatlı Kaçıklar' dizisinde 'Seksi şempanze' karakteriyle ünlenen oyuncu Yıldız Kaplan, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

"Uzun zamandır neden ekranlarda yoksunuz?" sorusuna oyuncu, "Oyunculuğu ve şarkıcılığı bıraktım. Bu camia bana gerçekçi gelmediğine inandığım için her şeyden uzak kalmak istedim. Sanat camiası bana yalan geldiği için bıraktım ve uzuk kalmak istedim. Bırakmadan önce hatta albümüm hazırdı ve bir dizi projesi hazırdı ona rağmen bıraktım. Albümü evde sadece ben dinliyorum. Çok güzel bir yuvam var, eşim ve çocuğumla mutlu bir hayatım var" dedi.

sasasdaS

YILDIZ KAPLAN KİMDİR?

Türk pop müzik şarkıcısı, oyuncu ve manken. Televizyon hayatına 1996 yılında Tatlı Kaçıklar dizisiyle başladı ve dizide Yasemin karakteri ile izledik. Hemşo filminde ve Asayiş Berkemal dizide rol aldı. Oyunculuğun yanı sıra müzik piyasasına girerek ilk albümü Gönül Borcu'nu çıkardı. İkinci albümü Sayende ile büyük bir çıkış yakaladı ve Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" ödülünü aldı. 21 mart 2008 tarihinde İşadamı Celal Kopuz ile evlendikten sonra Motive adlı albümünü piyasaya sürdü. 2 yıl aradan sonra 2011 yılında Aşk Dili ismini verdiği ilk teklisini çıkartmıştır. Sözü ve müziği Gülşen'e ait "Haberin Yok" isimli şarkı ile çıkış yapmıştır. Klibin yönetmenliğini Murad Küçük yaptı. Yıldız Kaplan, 1 yıl aradan sonra Ağustos 2013'te 2.teklisi olan ve Ajda Pekkan'ın seslendirdiği "Eline Gözüne Dizine Dursun"u dijital platformlarda yayınladı. Müjdat Küpşi yönetmenliğinde klibi çekilen şarkı hitler arasına girmiştir. Eylül 2013'te 3. teklisi "Hoşgeldin" dijital platformlarda yayınladı ve yine Müjdat Küpşi yönetmenliğinde klibi çekildi. Sanatçı 2014 Şubat sonlarında söz ve müziği Şehrazat'a ait "Söz" adını verdiği 4.teklisini yayımlar. Aynı yıl "Uçabiliriz" isimli tekli çıkartmıştır.

Yıldız Kaplan'dan şok açıklama: "Bu camia yalan!" ile ilgili etiketler yıldız kaplan Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.