Yıldırım Demirören ve Şenol Güneş Milli Takım için buluştu

Fatih Terim'in Milli Takım'dan ayrılmasının ardından Şenol Güneş ve Yıldırım Demirören biraraya geldi.

Fatih Terim'in Milli Takım ve Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmasının ardından Ay Yıldızlılar'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu olmuştu.

Bu konuda ise flaş bir gelişme yaşandı. Ntvspor'un haberine göre, bugün İspanya kampından geri dönen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve TFF başkanı Yıldırım Demirören, Demirören'in evinde konuyla alakalı bir araya geldi ve bir görüşme gerçekleştirdi.

4 MAÇLIK TEKLİF!

Demirören daha sonra Riva'daki Milli Takım tesislerine giderek yönetim kuruluyla bu görüşmeyi değerlendirdi. Demirören'in ilk etapta Güneş'e 4 maçlık bir teklifte bulunduğu belirtildi.

Yıldırım Demirören ve Şenol Güneş Milli Takım için buluştu ile ilgili etiketler Yıldırım Demirören Şenol Güneş milli tkaım buluştu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.