Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak' lakaplı oyuncusu Serpil Örümcer perişan halde!

Şarkıcı Berkant'ın uğruna, dillere pelesenk olan Samanyolu şarkısını yazdığı Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Serpil Örümcer, şimdilerde zor şartlarda yaşamaya çalışıyor.

Şarkıcı Berkant'ın uğruna 'Samanyolu'nu yazdığı Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından 'Bayan Bacak' lakaplı Serpil Örümcer şimdi Bakırköy'de bir takıcıda tezgahtarlık yapıyor.

PERİŞAN HALDE YAŞIYOR

Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden Serpil Örümcer'in son hali yürekleri sızlatıyor. Şarkıcı Berkant'ın uğruna Samanyolu'nu yazdığı ünlü oyuncu yıllar sonra ekranlardan uzak, perişan halde yaşıyor.

"RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM"

Geçim sıkıntısı yaşayan Serpil Örümcer kızı ve torununa bakmak için çeşitli işlerde çalışıyor. Daha önce 'Renkli Sayfalar' programında Örümcer'in rutubetten dökülen evinin görüntüleri yayınlanmıştı. Örümcer yaşadığı hayatı "Rüyamda görsem inanmazdım. Ne oldum deme ne olacağım de" diyerek özetlemişti.

İşte Serpil Örümcer'in yaşamı ve eski hali:

yesilcam-in-bayan-bacak-i-serpil-orumcer-10539157_1546_m

yesilcam-in-bayan-bacak-i-serpil-orumcer-10539157_4893_m

yesilcam-in-bayan-bacak-i-serpil-orumcer-10539157_2032_m

yesilcam-in-bayan-bacak-i-serpil-orumcer-10539157_5148_m

yesilcam-in-bayan-bacak-i-serpil-orumcer-10539157_5973_m

yesilcam-in-bayan-bacak-i-serpil-orumcer-10539157_5020_m

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak' lakaplı oyuncusu Serpil Örümcer perişan halde! ile ilgili etiketler Yeşilçam oyuncusu perişan halde bayan bacak serpil orümcer berkant samanyolu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.