Yeni sezona yeni golcü: Alvaro Negredo

Golcü arayışını sürdüren Galatasaray, Middlesbrough'da kiralık oynayan Alvaro Negredo için Valencia ile masaya oturacak.

Galatasaray, yeni sezonda kadroya eklenecek isimler için harekete geçiyor. BeIN Sports’un haberine göre; sarı-kırmızılılar, iki önemli isim için yurt dışı seferlerine başladı. Transfer komitesi, Middlesbrough’nun İspanyol forveti Alvaro Negredo için kulüpleriyle masaya oturacak.

Forvet hattı için çalışmalarını sıklaştıran yönetim, Negredo’nun transferi için bonservis sahibi Valencia ile görüşecek. Golcü arayışındaki Galatasaray, İspanyol oyuncuyu kadroya katıp hücum bölgesinde elini güçlendirmek istiyor.
Alvaro Negredo, kiralık forma giydiği Premier Lig’de Middlesbrough formasıyla 34 maçta görev alırken 9 kez de fileleri havalandırmayı başardı. Valencia, 2015 yılında Negredo için Manchester City’ye 28 milyon avro bedel ödemişti.

Yeni sezona yeni golcü: Alvaro Negredo ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer forvet alvaro negredo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.