Yeni bir "bağış makbuzu" ortaya çıktı! İlk kez sosyal medyada paylaşıldı...

Fethullah Gülen'in CHP'ye yardım makbuzu siyasette yeni bir tartışma başlattı...

FETÖ/PDY 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, Fethullah Gülen’in 1967 yılında CHP’ye bağış yaptığını öne sürerek, bir tahsilat makbuzu fotokopisini gazetecilere gösterdi.

Ancak CHP'den belgenin sahte olduğuna yönelik açıklama gecikmedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Fethullah Gülen'in CHP'ye bağış yaptığı iddia edilen belgenin sahte olduğunu söyleyerek, "Bu belge internet satış sitelerinde koleksiyoncular tarafından asılan boş makbuzların temin edilerek sonradan üzerine doldurulması sonucu elde edilmiştir. Bu kadar ahmakça ve vicdansızca ahlaksızca bu iftiranın atılmasını kınıyoruz bu iftirayı yargıya taşıyacağız" dedi.

frekjergerg

Yaşanan bu gelişme sonrasında sosyal medyada bir "belge" elden ele paylaşılmaya başlandı.

"FETÖ'ye yardımın belgesi" olarak paylaşılan fotoğraf, Aykut Erdoğdu tarafından da Twitter üzerinden Reşat Petek'e iletildi.

Erdoğdu, söz konusu mesajına şu esprili notu da ekledi, "Bundan 3 Bin yıl önce Osiris'de CHP'ye bağış yapmış... Bunu da rapora koyun @ResatPetek"

ferlfergregr

Yeni bir "bağış makbuzu" ortaya çıktı! İlk kez sosyal medyada paylaşıldı... ile ilgili etiketler CHP FETÖ bağış makbuzu fethullah gülen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.