Yasemin Özilhan'la kocası nasıl tanıştı?

Yasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan ile aşkının nasıl başladığını anlattı.

Doktorlar dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Yasemin Özilhan, samimi açıklamalarda bulundu. Mesleğini bırakıp iş adamı İzzet Özilhan’la hayatını birleştiren ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan Yasemin Özilhan, eşiyle tanışmalarının nasıl olduğunu anlattı.

5617577a0f254441a4e648b4

"DOKTORLAR DİZİSİNDE OYNARKEN TANIŞTIK"

Elle Dergisi’nin “Eşinizin sizi televizyonda görüp beğendiği doğru mu?sorusuna; “İzzet kanallar arasında zap yaparken başrolünü oynadığım ‘Aşk Oyunu’ adlı diziye denk gelmiş. Beni görüp beğenmiş. Ama ulaşamamış. Çünkü dizi ertesi gün yayından kalktı. Sonra ‘Doktorlar’da oynarken tanıştık. Oyunculuğu özlemiyorum. Artık hayatımın başrolünde kızlarım var.” cevabını verdi.

Yasemin Özilhan'la kocası nasıl tanıştı? ile ilgili etiketler yasemin ergene yasemin ozilhan izzet zilhan nasıl tanıştı kızlar ela emine ipekyol doktorlar aşk oyunu türk dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.