Yaşar Taşkın Koç, TRT'yi spekülasyon konusu yapanlara sert çıktı

TRT'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmaları sırasında yayınladığı KJ'ler (Ekran altındaki yazı) bir süredir sosyal medyada tartışma konusu yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayınlanan bazı konuşmalarında, kendisine ait olan "Yalan söylüyor bu adam" ve "Terörist elebaşının yalanları" sözlerinin TRT tarafından tırnak içinde verilmesi bazı çevrelerce çarpıtılmak istendi.

Sosyal medyada bazı kişiler bu KJ'lerin FETÖ'cüler tarafından yazıldığını öne sürerek, TRT'nin halen daha örgütün etkisinde olduğunu öne sürdü.

ferlngergg

Hatta daha da ileri gidilerek "TRT'de Erdoğan'a karşı bir algı operasyonu yürütüldüğü" öne sürüldü.

TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç, bu suçlamalara sosyal medyada çok sert yanıt verdi.

geegtgt

Bu suçlamaları yönelten kişileri, "1- Kıçında gümüş kaşıkla doğmuş; hayatı boyunca bir gün çalışmamış haysiyetsiz 2- Palyaçoluğunu paraya çeviren adi 3- Şizofren manyak ABV" olarak tanımadı.

Ardından da ATV ve Show TV'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili bazı KJ örneklerinden fotoğrafları peş peşe paylaşan Yaşar Taşkın Koç, şu yorumları yaptı:

"Televizyonculuğun en basit işlemlerinden bir anlık fotoğraf karesiyle algı yaratmaya çalışan haysiyetsizler. Dedikodu, spekülasyon, iftira ile dümen çeviren ucuz adamlar.

Bu döndürmeye çalıştığınız dolabın yeter ki kötü niyet besleyin, yapılamayacağı televizyon yok. Gerizekalılar"

getkjgtgt

getlgtgt

etlgtgt

egjgntgt

Yaşar Taşkın Koç, TRT'yi spekülasyon konusu yapanlara sert çıktı ile ilgili etiketler Erdoğan TRT yaşar taşkın koç
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.