Mikdat Kadıoğlu: İşe ve okula gitmek için savaş vermemiz gerekecek!

Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarılarda yoğun kar yağışı beklenen iller arasında İstanbul da yer alıyor.

İstanbul'da kar yağışının bu gece başlaması ve 3 gün boyunca etkili olması bekleniyor.

AKOM'dan alınan bilgilere göre, İstanbul bugün akşam saatlerinden sonra hafif yağmurlu.

Perşembe ile 1 ocak pazar günleri arasında ise fırtına eşliğinde (30-80 km/s) kuvvetli kar yağışlarının (3 ila 30 cm aralığında) yaşanacağı tahmin ediliyor.

CUMA SABAHINA DİKKAT!

SuperHaber yazarı İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan da bu çerçevede vatandaşlara önemli uyarılar geldi.

Özellikle cuma sabahı konusunda uyarılarda bulunan Kadıoğlu, "Şu anki duruma göre cuma sabahı İstanbul'da işe gitmek için bir trafik savaşı vermemiz gerekecek. Yağmurla beraber erken çıkış izni gelir" diye yazdı.

Eğitimü öğretim hakkında da uyarılarda bulunan Kadıoğlu, "En iyisi cuma sabahı dersleri 2-3 saat geç başlatmak." önerisinde bulundu.

Şuanki duruma göre Cuma sabahı İstanbulda işe gitmek için bir trafik savaşı vermemiş gerekecek. Yağmurla beraber erken çıkış izni gelir:-)) pic.twitter.com/cblcEIHVoz

— Mikdatca (@Mikdatca) 29 Aralık 2016

Cuma sabahki yoğun kar icin ara yollara bi şey yapamazlar. En iyisi cuma sabahı dersleri 2-3 saat geç başlatmak. Bi de bunu deneyelim. https://t.co/5lxUXjEmWK

— Mikdatca (@Mikdatca) 29 Aralık 2016

İstanbulda yağış akşama doğru kara dönecek. Bu akşam erken eve dönebilirseniz iyi olur. Yarın da sabah karlı olacak. https://t.co/bqdDO2W627

— Mikdatca (@Mikdatca) 29 Aralık 2016
Mikdat Kadıoğlu: İşe ve okula gitmek için savaş vermemiz gerekecek! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.