Yalaza dizisinin fragmanı yayınlandı/Video...

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav’ın gerçekleştirdiği, başrollerini Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir’in paylaştığı ‘Yalaza’ dizisi, yeni sezonda TRT 1 ekranlarında.

Birbirinden farklı ve ses getirecek yapımlarla yeni sezona giriş yapmaya hazırlanan TRT1, yeni yayın dönemine ‘Yalaza’ dizisiyle merhaba demeye hazırlanıyor. ‘Yalaza’ dizisinin konsepti Osman Sınav ve Hasan kaçan tarafından hazırlandı, deneyimli ve güçlü oyuncu kadrosunun yer aldığı dizi Sakarya’nın Taraklı ilçesindeki tarihi mekanlarda çekiliyor.

yalaza3

KONSEPTİ OSMAN SINAV VE HASAN KAÇAN TARAFINDAN HAZIRLANDI

Eylül 2017’de TRT 1 ekranlarında yayınlanması planlanan ‘Yalaza’ dizisinin senaristliğini Hasan kaçan, Yönetmenliğini İse Osman Sınav üstleniyor. Bu iki değerli isim aynı zamanda dizinin konseptini de hazırlamış bulunuyor.

yalaza1

DENEYİMLİ VE GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yalaza kültürünün kendine has esprili anlatım tarzına yer veren ve sıra dışı eğlenceli bir hikaye olan dizi, deneyimli ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan ve pek çok başarılı oyuncu dizide rol alıyor.

Yalaza dizisinin fragmanı yayınlandı/Video... ile ilgili etiketler TRT Hasan Kaçan yalaza fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.