WhatsApp'a müthiş yenilik geliyor... Kısıtlama kalkıyor!

WhatsApp yayınlayacağı güncelleme ile daha da işlevsel hale gelmeye hazırlanıyor.

WhatsApp üzerinden fotoğraf, video, ses kaydı, konum ve bazı formatlarda dosya gönderimi mümkün olsa da gönderilebilen dosya türleri çok kısıtlı, her formatta dosya gönderilemiyor. Facebook tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, çok kısa bir süre sonra mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a uzun süredir beklenen çok önemli bir özellik daha eklenecek ve dosya gönderim kısıtlamalarının önüne geçilecek.


Şu anda test aşamasında olan yeni özellik sayesinde uygulama içerisinden artık herhangi bir formatta dosya paylaşılabilmesi mümkün hale gelecek. WhatsApptan gönderilecek dosyaların tam nitelikleri henüz belli değil ancak dosya gönderim boyutlarında bir kısıtlama getirilmesi bekleniyor.

erwte
Yeni güncellemeden sonra iOS kullanıcılarına 128 MB, Android kullanıcılarına ise 100 MB dosya boyutundan fazlasının gönderilemeyeceğinin belirtilmesinin ardından, kurulum dosyaları gönderilebilecek mi henüz bilinmiyor. Bu üst limitin web tarayıcı üzerinden hizmet sunan WhatsApp Web kullanıcıları için ise sadece 64 MB olacağı belirtiliyor.

weterr
Söz konusu kurulum dosyalarının gönderilmesi, güvenlik açığı haline getirebilecek kötü niyetli insanların da önünü açmış oluyor.

WhatsApp'a müthiş yenilik geliyor... Kısıtlama kalkıyor! ile ilgili etiketler WhatsApp özellik yeni ses kaydı kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.